Blauwvingerrally Zwolle

Zwolle – Zaterdagmorgen vond in het centrum van Zwolle weer de jaarlijkse Blauwvingerrally plaats. Zieke kinderen namen vanaf de startlocatie bij theater De Spiegel plaats in blinkende snelle bolides. De lach van de kinderen liet blijken dat de Rally een goed en dankbaar initiatief is.

start signaal rally

De stichting Blauwvingerrally is in 2006 opgericht en is een initiatief van een viertal ondernemers / autoliefhebbers uit Zwolle. De stichting heeft als doel om voor chronisch zieke kinderen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar jaarlijks een exclusieve, culinaire, autorit te organiseren. Onder het motto ‘een dag niet ziek’ konden de kinderen genieten van een dag meerijden in exclusieve auto’s, zoals Ferrari’s, Porsche’s, Lamborghini’s, enz. De gehele dag werden de kinderen middels opdrachten vermaakt. Zo zal bij Hotel Lauswolt in het Friese Beetsterzwaag een activiteitenmiddag georganiseerd worden. Ook de ouders van de kinderen werden middels ter beschikking gestelde bussen in staat gesteld de hele dag mee te maken. Na een rondrit door het centrum van Zwolle wordt de stoet auto’s tussen 16.00 en 17.00 uur terug verwacht bij De Spiegel

Mental Theo
Mental Theo reed ook mee in zijn porsche
Rijen dure auto's
Meer foto’s bij lees verder..

Weg met gierende banden
Om zo'n glimlach is het te doen
De entertainers
Artikel delen:
Reacties 3
 1. Ik vraag me af waarom, als je een Ferrari rijdt je gelijk een PATSER genoemd moet worden, jaloers misschien??
  Ik heb alleen al respect voor de bestuurders van die auto’s omdat je het maar moet willen, de hele dag met een ziek kindje op pad gaan.
  De kinderen hebben een onvergetelijke dag gehad zeker in hun korte leven, dit vergeten ze nooit weer!!!!!
  Dus bij deze mijn repsect en dank voor die ”PATSERS” geweldig wat jullie gedaan hebben!!!!!!!!


  ⚠️ Meld

 2. zo is dat …………., er wordt hier altijd gesproken over stigmatiseren en zgn hokjesgeest. enkel en alleen alsd het betreft minderheden. zodra de welvarende klasse in beeld komt schijnt alles maar geoorloofd te zijn en mag men zeggen wat men wilt.
  ik vindt het grote klasse van die gasten en wat mij betreft mogen er nog meer ferrari rijders bijkomen.


  ⚠️ Meld

Reageer