Overval op Zwolse snackbar

Zwolle – Op vrijdagavond 11 september werd rond middernacht een overval gepleegd op een snackbar aan de Assendorperstraat. Toen een medewerkster de zaak wilde afsluiten, doken er twee onbekende mannen op die haar onder bedreiging van een vuurwapen gelijkend voorwerp dwongen de inhoud van de kassa af te geven. De mannen gingen er met de kassalade lopend vandoor in de richting van de Leliestraat/Assendorperdijk.

12-09-2009_beloning_tip_overval_.jpg

Het gaat om twee vermoedelijk donker getinte mannen die beide in het donker gekleed waren en bivakmutsen droegen. Eén van de mannen is ca. 1.80 lang. Hij droeg een wijde, donkere broek en een donkere jas van een gladde stof. De politie zou graag in contact komen met mensen die vlak voor de overval (rond middernacht) bij of in de buurt van de snackbar zijn geweest. Zo was er vlak voor de overval een (echt)paar en een jonge vrouw in de zaak. Wellicht dat zij meer kunnen vertellen over de twee daders die mogelijk al enige tijd in de buurt van de snackbar hebben rondgehangen. Tevens werd in de buurt van de snackbar een man op een scooter gezien. De man droeg een zwarte ‘pothelm’. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 21
 1. 500 beloning
  beste lezers , wij snackbar vd kolk assendorperstraat hebben een beloning van 500 euro uitgeloofd voor de tip die leid tot de aanhouding van deze twee daders.bel 06-21886958 of de politie mocht u bruikbare info hebben.
  alvast bedankt esther.


  ⚠️ Meld

 2. Zeer triest. Heel veel sterkte voor de getroffen medewerkster.

  Wat is de buit? Toch niet het geheime recept van de heerlijke eigengemaakte frikandellen.


  ⚠️ Meld

 3. overval snackpoint kolk
  beste lezers , bedankt voor jullie reacties.
  met de twee medewerksters gaat het naar omstandigheden redelijk.
  dit laat een diepe impact op iedereen binnen ons bedrijf na , het is diep triest dat er voor een paar centen zoveel geweld word gebruikt.
  waar gaat het heen in nederland?????????????????
  in ieder geval bedankt voor jullie medeleven wij geven dit ook door aan het personeel groetjes esther snackpoint kolk



  ⚠️ Meld

 4. ik denk dat ze het vermoeden omdat het 9 van de 10 keer zo is.
  en dan kan ik nu al weer wachten op een reactie dat ik discrimineer en vooroordelen heb,maar door de jaren heen blijkt t toch altijd weer zo te zijn.

  in de nederlandse gevangenissen zit 75 procent gevangen zonder nederlandse identiteit.

  heb ik dan vooroordelen of basseer ik het op regelrechte feiten!


  ⚠️ Meld

 5. M je basseert je op cliche’s die we al lang kennen. We kennen het praatje nu wel zo langzamerhand. Als ik jou elke keer ga uitleggen dat een fiets een fiets is, dan wordt dat wat irritant. Zo is dat ook met het telkens benoemen van deze situatie. Kom eens met iets nieuws, een redelijk voorstel om het op te lossen bijvoorbeeld. En dan bedoel ik een oplossing die voor iedereen werkt.



  ⚠️ Meld

 6. Waarom Blauwtje? Ik benoem het probleem niet telkens. Waarom zou ik de uitgewezen persoon zijn om het op te lossen, terwijl anderen het blijkbaar veel meer als probleem ervaren?


  ⚠️ Meld

 7. Laten we lekker gaan hakketakken over details.

  Het is gewoon kl*te als mensen het verschil niet weten tussen het mijn en het dein. Maar een oplossing hiervoor kun je gewoon vergeten.

  De nieuwe wereld waarin geen misdaad is zal nog lang op zich laten wachten.


  ⚠️ Meld

 8. tja, het “constateren” is één en dat is natuurlijk veel makkelijker als twee en dat is een oplossing zoeken. Vaal worden dan oplossingen aangedragen die veel gelijkenis hebben met de deportatie van de joden in de tweede wereld oorlog. Ok, dan heeft 75 % geen ned id(wat ik erg betwijfel), maar wat heeft dat er mee te maken dan? Het meerendeel van de criminelen zijn nog altijd mannen, big deal.



  ⚠️ Meld

 9. denk dayt ze hier in de 2e kamer toch eens goed over moeten hebben,tot hoever mag een medewerker zich verdedigen.

  in mijn ogen ook gewoon een wapenvergunning geven en dit door de politie wel goed laten controleren, als het goed is heb je hem niet nodig,word je overvalen dan schrikt het zowiezo al af helpt het niet in mijn ogen gewoon schieten.. als je geen overvallen diefstallen pleegt heb je er toch geen last van als er een pistool onder de toonbank ligt.

  vind dat er harder moet worden opgetreden!!


  ⚠️ Meld

Reageer