Uitzicht buurt Hertshooiweg verpest door kast

Zwolle – Afgelopen weken is een bedrijf in opdracht van de gemeente Zwolle bezig geweest een overstort voor het riool aan te leggen op en onder het grasveld achter de Hertshooiweg in Westenholte. Het resultaat was voor een aantal buurtbewoners erg frustrerend.

p1010103.jpg

Er verschenen twee heuvels op het grasveld. Leuk, dachten buurtbewoners, "wanneer er eens sneeuw ligt in de winter". Het plaatsen van de overstort kon niet anders aldus de gemeentewerkers afgelopen woensdag. Precies in het uitzicht van de bewoners, midden op het grasveld, werd een manshoge groene kast geplaatst van ongeveer anderhalve meter breed! Als antwoord op de vraag waarom de buurtbewoners hierover niet geinformeerd waren, werd gezegd dat voor dergelijke kasten geen vergunning vereist is.

p1010101.jpg
Een verontwaardigde buurtbewoner heeft bij de gewraakte kast een bordje met tekst geplaatst… 

p1010105.jpg

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Helemaal mee eens ja-tja. Beetje janken om zo’n kassie, zet er wat leuks voor, of bel de rijdende rechter. Wel gezellig zo’n gave kop in Westenholte.


  ⚠️ Meld

 2. kast westenholte
  wachten tot oud en nieuw goed vuurwerk kopen en opblazen die kast. Niet te geloven dat ze zo,n kast plaatsen zonder de buurt in te lichten.
  succes en als je hulp nodig hebt bel maar.


  ⚠️ Meld

 3. Ja echt zwaar frustrerend zo’n groen kastje pfff.
  Zeker weer van die vutters die zich vervelen en gewoon weer wat te zeiken moeten hebben.
  Vanaf de foto’s kun je al zien dat er nog zeeën van vrij uitzicht over is dus al die commotie is weer zwaar overtrokken.


  ⚠️ Meld

 4. Nou, mooi is anders op die plek! En ik vind de tekst van die buurtbewoner geen verkeerde manier van protest. Ik snap wel dat als je zo’n mooi uitzicht hebt, je dat niet verpest wilt zien.


  ⚠️ Meld

 5. Misschien is het een vertekend beeld… Deze kast lijkt me geen meters hoog en breed… Ik zie het probleem niet helemaal.

  Misschien zou ik er zelf moeten kijken, maar op het eerste gezicht lijkt het overdreven!


  ⚠️ Meld

 6. Ja Plantje ga zelf maar eens kijken hij is groter als de foto doet vermoeden,maar het is weer hetzelfde gelazer,waarom worden de bewoners niet ingelicht.??Dan komt het al niet zohard aan.Als je er niet woont is het makkelijk praten,maar als je er zojuist een huis hebt gekocht met vrij uitzicht is het balen,we kunnen niet allemaal in een Assendorperkerk wonen.


  ⚠️ Meld

Reageer