Veel belangstelling voor appartementen Muziekwijk

Zwolle – De open dag van de 26 appartementen en 7 eengezinswoningen Stradivarius en Amati van het Projectteam Holtenbroek * in de Muziekwijk was afgelopen zaterdag een groot succes. Ruim 400 mensen bezochten de appartementen en de modelwoning. Van 11.00 tot 14.00 uur stonden mensen weer ouderwets dik in de rij. Wat de reden is van dit overweldigende bezoek, in de huidige markt, is niet helemaal duidelijk. Een reden zou kunnen zijn dat de woningen in prijs zijn verlaagd en binnenkort worden opgeleverd. Een ander argument is dat potentiële kopers de appartementen nu daadwerkelijk kunnen aanschouwen.

muziekwijk.jpg

Verkoopmakelaar Marco Smit van SWZ over dit succes: “het zijn natuurlijk prachtige appartementen en dat horen we vandaag ook van bijna alle bezoekers. Helemaal zeker weten doe je het nooit, maar wij hebben het gevoel dat mensen weer wat vertrouwen hebben in de markt. Een half jaar geleden kochten mensen niet uit angst dat ze hun oude woning niet konden verkopen. Wij krijgen nu van mensen te horen dat ze daar niet meer zo bang voor zijn en dat ze andere mogelijkheden zien, zoals verhuur.” De komende weken zal duidelijk zijn hoeveel van de bezoekers daadwerkelijk een optie gaan nemen op een appartement.

De modelwoning is altijd te bezoeken na afspraak met de makelaar. Voor meer info zie www.muziekwijkzwolle.nl

* Het Projectteam Holtenbroek is een samenwerkingsverband van de woningcorporaties deltaWonen en SWZ.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Wie wil er nu is zo’n glascontainer wonen? Kan me niet voorstellen dat daar vraag naar is. De binnenkant kan misschien wel mooi zijn maar de buitenkant zier er niet uit. Ook raar dat er maar een paar balkonnetjes zijn.


    ⚠️ Meld

Reageer