Studenten Beachvolleybaltoernooi met Afterparty

Zwolle – Op donderdagavond 24 september a.s. biedt Stichting Samenwerkende Sportclubs de Pelikaan de Zwolse studenten hun laatste kans op het ultieme sportieve zomergevoel van dit jaar. Dit doen wij met een studenten beachvolleybaltoernooi met aansluitend een afterparty in café de Vergane Glorie in Zwolle. Inschrijving is nog mogelijk dus studenten die mee willen doen moeten snel zijn!

Het studententoernooi is voornamelijk gericht op gezelligheid, maar het zal ook zeker zweten worden voor de deelnemers! Tijdens het toernooi wordt er drie tegen drie gespeeld in een dames- en een herenpoule. Wel mag in een damesteam maximaal één man en in een herenteam maximaal één vrouw meespelen. Deze regel is doorgevoerd om het de studenten zo makkelijk mogelijk te maken een team samen te stellen. De eerste wedstrijden worden vanaf 17.00 uur gespeeld, waarna rond 21.00 uur het toernooi op De Pelikaan eindigt.

Afterparty in zomerse sferen
Zoals het een echt beachvolleybaltoernooi betaamd, heeft ook dit toernooi een swingende afsluiter. Aansluitend op het toernooi is er namelijk een afterparty in café de Vergane Glorie, een gezellig café aan de Jufferenwal in de Zwolse binnenstad alwaar ook de prijsuitreiking plaatsvindt. Speciaal voor “The End of Summer Beachparty” wordt de Vergane Glorie omgetoverd tot een heuse beachclub, compleet met zomerse hit’s, parasols en limbodans.

Grijp dat gevoel!
Teams die nog mee willen doen aan het beachvolleybaltoernooi kunnen zich opgeven via een E-mail naar ellen@pelikaan-zwolle.nl, onder vermelding van de naam van het team, de namen van de spelers en de poule waarin zij willen spelen. Deelname aan het toernooi kost €5,- per persoon, inclusief een gratis sportdrankje bij het beachveld en een gratis cocktail in de Vergane Glorie.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer