Opening Week van de Smaak op Deltion Fashion Gala

Zwolle – Speciaal voor de Week van de Smaak in Zwolle verzorgen Organisatiebureau Plan Effect en Librije’s Food on Tour een smakelijke en feestelijke aftrap op vrijdag 18 september, tijdens het Deltion Fashion Gala. Librije’s Food on Tour presenteert een smakelijke Zwolse verrassing op de catwalk, waarna de smaakvolle mode van de prêt-à-portershow voorbij komt. Klap op de vuurpijl is de Haute Couture Show van Mart Visser!

Organisatiebureau Plan Effect organiseert dit jaar voor de tweede keer het Fashion Gala in samenwerking met Librije’s Food on Tour, diverse modezaken uit Zwolle en omgeving en couturier Mart Visser. Mart Visser presenteert zijn najaarscollectie alleen in Amsterdam en Zwolle. Nieuw dit jaar is de samenwerking met het Deltion College. De catering is de gehele avond in handen van Librije’s Food on Tour. Gasten worden verwend met drankjes, exclusieve amuses, feestelijke hapjes en natuurlijk de Zwolse verrassing. Met de koppeling van culinair en mode laat Zwolle zien dat smaak niet altijd met eten heeft te maken. Dit mode evenement mag niemand missen! Kaarten zijn nog te koop, onder andere bij de VVV winkel in Zwolle of via www.fashion-gala.nl .

  Dit jaar organiseren verschillende Zwolse ondernemers wederom diverse activiteiten in de Week van de Smaak. Andere hoogtepunten tijdens de Week van de Smaak zijn diverse proeverijen en diners, een culinaire wandeling door de historische binnenstad van Zwolle en een sloependiner aan de Zwolse stadsgrachten. De week eindigt met de Superstreekmarkt op de Agnietenberg. Alle smaak activiteiten zijn te vinden op www.zwolleweekvandesmaak.nl .  Kortom smaakvol genieten in Zwolle!

Artikel delen:

Reageer