Deltion RallyTeam present tijdens Hellendoorn Rally

Zwolle – Het Deltion Rally Team presenteert zich 18 en 19 september a.s. tijdens de Schutte Informatisering Hellendoorn Rally, de vijfde ronde van het Rallyclinic Dutch Open. De rally vindt plaats in en rondom Hellendoorn.

rally_auto.jpg

Deltion is dit rallyseizoen gestart met een nieuw team en een nieuwe auto. Het nieuwe team bestaat uit rijder Eric Bolhaar, navigator Gert Kamphuis en een serviceploeg van studenten en leraren van het Deltion College. “In 2009 willen we met het Deltion Team in de top meestrijden met de Nissan 350Z”, aldus Eric Bolhaar. Het team wordt volledig gerund door studenten en leraren van de opleiding Motorvoertuigentechniek. Naast het verzorgen van de service tijdens de rallywedstrijden prepareren de studenten de rallyauto voor en na de wedstrijden. Het Deltion Rally Team rijdt met de Nissan 350 Z rally bolide.

De studenten en leraren van het Deltion hebben de Nissan volgens de specificaties van de Nissan 350 Z Challenge opgebouwd. In de auto hangt onder andere een 3,5 liter V6 motor met 300 PK.

De Hellendoorn Rally start vrijdag 18 september a.s. om 19.30 uur bij Manege ’t Oale Spoor in Hellendoorn en zaterdag 19 september a.s. om 9.00 uur. Het Deltion Ralllyteam gaat van start onder nummer 50. Tijdens de race zijn via www.deltion.nl/live live beelden vanuit de rallyauto te bewonderen.

Artikel delen:

Reageer