Het weer: Droog met enkele wolkenvelden

Zwolle – Het is vandaag wat het weer betreft een droge en rustige dag. Of het ook een zonnige dag wordt is minder zeker en dat heeft te maken met de passage van een zwak koufront. Dit front is niet meer actief maar het neemt wel uitgestrekte wolkenvelden mee vanaf de Noordzee. Deze bewolking kan nog wel eens hardnekkig uitpakken is mijn indruk, vooral voor de middag.

 16-09-2009_weerfoto_2.jpg

Later vandaag lijkt de kans op mooie zonnige perioden groter, maar het is een onzekere factor in het huidige septemberweer. Bij een matige noordoosten wind wordt het 18 of 19 graden. Vrijdag en zaterdag worden prachtige najaarsdagen met koude nachten, dat wel. Maar zon en temperaturen van ruim 20 graden overdag maken dit ruimschoots goed. Een hogedrukgebied boven het zuiden van Zweden lijkt tot diep in het weekend de nazomer te garanderen.

Bron: Ton ten Hove (RTV Oost)

Artikel delen:
Reacties 2
  1. doodzonde dat ton moet bedanken, maar vaak worden in arbeids contracten van dit soort clausules opgenomen. een kwestie van goed lezen, toch erg jammer want ton zou de perfecte aanwinst geweest zijn.


    ⚠️ Meld

Reageer