Stoffenspektakel Zwolle weer de grootste

Zwolle – De eerste najaarseditie van Stoffen Spektakel in Zwolle vindt plaats op woensdag 23 september in de IJsselhallen in Zwolle. Hier vindt de aftrap plaats van het grootste consumenten stoffenevenement van Europa. Tijdens dit Stoffenspektakel presenteren vele bekende en onbekende stoffenleveranciers uit heel Nederland, België en Duitsland via hun dealers de nieuwste herfst en wintercollecties stoffen van dit najaar aan het grote publiek. Op dit Stoffen Spektakel zullen meer dan 250 kramen gevuld zijn met alles wat de zelfmaaknaaister zich kan wensen. Tijdens deze première kunt u de nieuwste herfst en winterstoffen als eerste komen bekijken, voelen en kopen.

Stoffen Spektakel in Zwolle wordt inmiddels door duizenden mensen bezocht uit Nederland, België en Duitsland. Speciaal op dit Stoffen Spektakel zullen in ruimste omvang de nieuwste stoffen voor het eerst dit seizoen gepresenteerd worden. Meer dan 70 stoffenhandelaren hebben hun medewerking toegezegd en er worden circa 250 kramen bemand. Allerlei prachtige effen en bedrukte gekookte wol, tweeds, geborduurde corduroy, jeans, stijlvolle winterse breisels en de bijbehorende patronen, maar natuurlijk ook stoffen voor gordijnen, vitrages, vouwgordijnen en meubelstoffen zult u er als in eerdere edities vinden. De keuze is zeer divers. Zo vindt u stoffen vanaf €1,50 per meter maar ook haute couture stoffen uit hogere prijsklassen. Kortom een hele brede selectie.

Ook aan de demonstratie van naaimachines en lockmachines is hard gewerkt. Naaimachinehandel Huissteden uit Barneveld zal samen met Bernina naaimachines uit Zwitserland de nieuwste machines demonstreren en de nieuwste technieken uitleggen. Er zijn meerdere demonstratrices aanwezig om u te laten zien wat u zelf allemaal kunt maken. Zoals altijd is het evenement voor iedereen toegankelijk en de entree is gratis. De deuren zijn op deze editie van Stoffen Spektakel uitzonderlijk lang geopend, namelijk van 9.30 tot 21.00 uur.

De eerste edities van Stoffenspektakel hebben laten zien dat zelf kleding maken nog steeds een zeer gewilde bezigheid is. De bezoekersenquête wees uit dat meer dan 15.000 bezoekers speciaal voor het Stoffen Spektakel naar de IJsselhallen in Zwolle waren gekomen en de sfeer werd gemiddeld met een 8,2 beoordeeld! Niet alleen mensen die met zelfmaakmode bezig zijn, maar ook juist mensen die grote hoeveelheden stoffen gebruiken, zoals bijvoorbeeld voor corso’s of decoratieprojecten zijn erg tevreden over het aanbod en de prijzen. Op www.stoffenspektakel.nl  vindt u uitgebreide informatie over dit evenement.

Artikel delen:

Reageer