Clinic skaten en wandelen speciaal voor dames

Zwolle – VrouwSportief organiseert speciaal voor dames een skate clinic op zondag 27 september of bij slecht weer op  4 oktober. Daarnaast wordt gestart met een wandelgroep die 1 x per maand wandelt op de derde zondag van de maand. De eerste wandeling is zondag 20 september om 10.30 aan de zuidzijde van het station te Zwolle. Rondje IJssel heet de wandeling en heeft afstand van 10,5 km. Aanmelden kan op de website van www.vrouwsportief.nl.

De skate clinic is voor zowel beginners als gevorderden. Heb je skates in de kast liggen en doe je er niet veel mee dan is het bijzonder leuk om aan deze clinic mee te doen zodat je daarna wat meer zelfvertrouwen hebt op de skates. Er worden verschillende technieken doorgenomen als de basis, remmen etc.  Voor gevorden zal de clinic interessant zijn omdat deze aangepast wordt aan hun eigen niveau. Luieren is er niet bij met deze actieve clinic.  Een leuke manier om in september nog even sportief in de buitenlucht bezig te zijn. Bovendien sponsort VrouwSportief de clinic en is de bijdrage minimaal. Ben je enthousiast om mee te doen wacht dan niet te lang met aanmelding. De clinic is zondag 27 september van 12.00 uur tot 13.30 uur. Bij slecht weer wordt het verplaatst naar 4 oktober.

De wandelgroep is een groep die maandelijks wandelt. Hierbij worden afstanden afgelegd vanaf 10 km al naar wat de dames zelf willen. In Twente is eenzelfde groep actief waarbij er twee keer per maand gewandeld wordt. Sportiviteit en gezelligheid worden gecombineerd. Wandelen wordt nog al eens onderschat als sport. Probeer een keer uit bij VrouwSportief en ervaar hoe sportief en gezond wandelen kan zijn. Wandel zondag 20 september gratis mee. Je kan je aanmelding via info@vrouwsportief.nl .

Voor meer informatie kan je kijken op de site www.vrouwsportief.nl of stuur een mailtje naar info@ vrouwsportief.nl De dames zijn erg enthousiast en beantwoorden graag je vragen.

Artikel delen:

Reageer