Ton ten Hove, helaas!

Zwolle – Vanmiddag kreeg Weblog Zwolle de teleurstellende mededeling van Ton ten Hove, dat hij van zijn werkgever te horen heeft gekregen, dat medewerking van vaste medewerkers bij werkzaamheden voor andere media, niet wordt toegestaan.

Weblog Zwolle wordt door RTV Oost gezien als een concurrerend medium. Aan de ene kant voor ons een groot compliment, aan de andere kant een bijzonder grote teleurstelling. Gisteren lag bij Weblog Zwolle al een inleidend mailtje hierover in de mailbox, waarin Ton aangaf, via zijn collega’s gehoord te hebben, dat vaste medewerkers voor werkzaamheden bij andere media, ten alle tijde een goedkeuring van de directie moeten hebben. Ton, nog niet zolang in vaste dienst, heeft dat verzoek dan ook á la minute, dezelfde dag gedaan en kreeg vanmiddag de uitslag. Op het moment van zijn JA-woord aan Weblog Zwolle heeft hij zich absoluut niet gerealiseerd dat een verzoek in die richting noodzakelijk was. Ton heeft dan ook bijzonder veel spijt, dat hij ons onbewust in deze vervelende situatie heeft gebracht. Wij, Weblog Zwolle, maar ook haar bezoekers c.q. fans dachten een mooie aanwinst binnen te hebben gehaald, maar helaas het leven gaat niet altijd over rozen. Wij nemen Ton en ook RTV Oost niets kwalijk. Regels zijn regels en deze situatie is niet bewust geschapen, hoe spijtig het ook voor ons is. Helaas!

Artikel delen:
Reacties 27
 1. Weblog Zwolle geeft blijk van nieuwe initiatieven, waarvoor een compliment. Helaas gaat dit niet door, en jammer voor de impulsieve Zwollenaar Ten hove.


  ⚠️ Meld

 2. Erg jammer inderdaad voor zowel de bezoekers van WZ als WZ zelf. Maar het is niet naders.

  Hoe dan ook: Ton blijft wel ‘mijn’ weerman 🙂 En WZ mijn nieuwsmedium (op het weer na dan 😉 )


  ⚠️ Meld

 3. Ton deed altijd bij omroep Zwolle op zondag een weerpraatje geheel belangeloos,maar ja wat in zijn kontrakt staat moet nagekomen worden,wel uitermate sneu voor de lezer van W Z.Ton is een hele goede.


  ⚠️ Meld

 4. ton ten hove is een echte zwollenaar en radio oost richt zich alleen maar op twente. ton heeft daardoor weinig te zoeken bij rtv oost. het is waardeloze omroep waar veel geld wordt verspild. laten ze maar radio twente noemen en een nieuwe omroep voor overijssel lanceren waar ton aan de slag kan. Bovendien is de geluids kwaliteit van Oost bar slecht. Klingt mat, zacht en amper bass kortom blikken kwaliteit.


  ⚠️ Meld

 5. Heel erg jammer. Ook jammer dat RTV oost dit vrijwillige project als concurrent ziet. Ze kunnen dit ook als reclame zien. Maar ja,

  helaas het leven gaat niet altijd over rozen

  .


  ⚠️ Meld

 6. RTV Twente, waar wij als Overijsselnaren aan betalen, ziet dit vrijwilligers met passie gerunde lijntje als concurrent. Ook Tim memoreert er aan zie ik. Zielig, bekrompen en angstig temeer omdat de sympatieke weerman zelf wel wilde.

  Diana Woei misschien, of opa Beelen?


  ⚠️ Meld

 7. Nou inderdaad, konden we de dag met een weblogzwolle-lach beginnen. Hij is ook nog voorvechter van het Oosten. Had zijn spreuken hier eerder onder mijn naam, maar vind Loesje toch beter. Het was een spannende finale!


  ⚠️ Meld

 8. Ik vind het wel stoer eigenlijk, dat dat zielige clubje wat zich rtv oost noemt wat eigenlijk rtv twente zou moeten zijn, onze onvolprezen weblog, zoals dick altijd zegt, als concurrent ziet.

  Jammer Ton!


  ⚠️ Meld

 9. Ton ten Hove
  Bespottelijk!! Wat denken ze daar wel bij TV Twente! Alles wat ze daar uitzenden gaat alleen maar over Twente en de rest van de provincie hangt er maar wat bij.


  ⚠️ Meld

 10. Gefeliciteerd Weblog, jullie zijn nu officieel een concurrent van TV-Oost. Dat is toch niet niks lijkt me.
  Ik kijk zelf ook altijd liever op deze site; nieuws over Twente en Deventer interesseert met niet zoveel.;D


  ⚠️ Meld

 11. Kinderachtig, waar gaat het nou helemaal over. Over het weerbericht! Is dat soms concurrerend? Nou, dan kijken we maar even met zijn allen naar TV Oost. (Hoe bedoel u? ze noemen het waarschijnlijk liever TV Twente).


  ⚠️ Meld

 12. Inderdaad kunnen ze het beter RTV Twente noemen, alles wat van die kant verder dan Nijverdal westwaards is, beschouwen ze als randstad en derhalve als een te dure wereldreis. Onbegrijpelijk en kleinzielig dat ze Ton deze niet-concurrerende neven-aktiviteit niet gunnen.>:(


  ⚠️ Meld

Reageer