Bijzonder Fashion Gala voor modeminnend Zwolle

Zwolle – Zwolle als modehoofdstad van het Noorden! Vrijdagavond vond voor honderden modeliefhebbers voor de tweede maal een exclusief Fashion Gala in de nieuwe Deltion Campus aan de Mozartlaan plaats. Het unieke van het evenement was dat het de organisatie weer gelukt is om de exclusieve Haute Couture Première van de topcouturier van Nederland, Mart Visser naar Zwolle te halen!

Het mode evenement was een unieke gelegenheid voor modeminnend Zwolle om eens een Haute Couture Première bij te wonen. Normaal vinden dergelijke shows alleen in het Westen van het land plaats en daarbij ook nog eens voor een select publiek. Duidelijk herkenbaar in alle collecties van Mart Visser was de in het oog springende signatuur, met exclusieve creaties, eindeloos oog voor details, een perfecte coupe en tijdloze elegantie. De vrouw wordt daarbij door de couturier op een voetstuk geplaatst. Mart Visser combineert zijn kenmerkende signatuur steevast met de keuze voor de hoogst denkbare kwaliteit met daarbij aandacht voor ultiem draagcomfort. Klassiek vakmanschap, de top in materiaalkeuze en een perfecte pasvorm zijn daarbij de norm. Het gala werd gepresenteerd door de Zwolse Anoushka Wink. 

De modetop uit de regio

Het Fashion Gala begon met een modeshow van exclusieve regionale modezaken. Prachtige barokke couture van Maraque, de nieuwste modetrends van Rinsma Fashion Plaza, lingerie van Lajet, brillen van Nico Brillen en de laatste haartrends verzorgd door Hair Plaza. Ook het Deltion College leverde met hun mode-opleiding een bijdrage aan het Fashion Gala. Het was een fantastische modeshow met daarna nog een spetterende afterparty tot in de kleine uurtjes.

Artikel delen:
Reacties 7

Reageer