Voorlopig nog geen Ikea in Zwolle

Zwolle – Ikea stelt de bouw van een vestiging in Zwolle uit. Door de economische crisis staat de winst van het concern onder druk en daarom komen er voorlopig geen Ikea’s bij. Wethouder Knol van Zwolle vindt het uitstel jammer, maar gaat er vanuit dat de Ikea vestiging er gewoon komt.

De gemeente gaat verder met de voorbereidingen om de bouw mogelijk te maken en de bereikbaarheid te regelen. De bouw van de Ikea in Zwolle zou eind volgend jaar of begin 2011 beginnen. Hoe lang het uitstel duurt, kan Ikea nog niet zeggen.

Bron: RTV Oost.nl

 

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Balen dit zeg, moet je toch weer helemaal naar Amersfoort of Heng-el-贸贸贸贸贸贸贸贸贸.
  Na jaren van gesteggel en gezeur over de vestigingslocatie alweer uitstel.
  Heb toch het flauwe vermoeden dat IKEA alweer een spelletje loopt te spelen met de gemeente.
  p.s. die Zweedse kattenbrokjes smaken nergens naar, te veel meel en te weinig vlees.


  鈿狅笍 Meld

 2. Vroeger kon je sinasappelkistjes na de markt gratis ophalen.
  De eenheidsworst blijft gelukkig nog een poosje weg.
  Geen opstoppingen op de A28 op momenten dat pa en ma niet weten hoe ze de kinderen stil moeten houden en een pretpark te duur vinden.


  鈿狅笍 Meld

 3. Geen opstoppingen op de A28 op momenten dat pa en ma niet weten hoe ze de kinderen stil moeten houden en een pretpark te duur vinden.

  馃榾

  Beetje vreemde idee毛n geef je hier weer. Ik ben 茅茅n keer bij een Ikea geweest. Ik kan nou niet echt zeggen dat ik dat zo ideaal vind als ‘gratis pretpark om de kinderen bezig te houden’


  鈿狅笍 Meld

 4. Ikea heeft vorige week al laten weten dat de bedrijfsresultaat onder druk staat. Deze beslissing is dus een logisch gevolg. Wanneer de economie weer in rustig vaar water komt, komt alles wel weer goed.


  鈿狅笍 Meld

 5. Ikea heeft vorige week al laten weten dat de bedrijfsresultaat onder druk staat. Deze beslissing is dus een logisch gevolg. Wanneer de economie weer in rustig vaar water komt, komt alles wel weer goed.
  Door stadshagen, op 19 september 2009 om 23:51

  Precies! Ik zie hier geen samenzwering achter.

  Beetje raar dat je voor deze volstrekt logische reactie ook nog eens een minnetje kreeg.

  Doe mij maar een Ikea! Hartstikke leuke en zeer betaalbare dingen! Ga voor iets dat er hetzelfde uitziet maar eens op de Zwolse “meubelboulevard” kijken… 馃檨 Dan ben je arm als je er alleen al naar gekeken hebt! Niet iedereen heeft zoveel geld over!


  鈿狅笍 Meld

 6. Ik denk dat het juist goed zal zijn om een ikea hier te hebben. veel mensen in deze omgeving hebben juist geen geld (over) om naar een ikea te rijden wat gemiddeld 80 KM van zwolle ligt. Ze krijgen hier zeker genoeg klanten om een vestiging rendabel te maken. Juist nu moet je investeren voor betere tijden.


  鈿狅笍 Meld

Reageer