Introgemistfeest

Zwolle – Intro gemist? Ook dit jaar is het er weer. Het introgemistfeest van SV Oikos Nomos. Dit is een feest waar alle mensen die helaas de intro hebben gemist kunnen snuffelen aan het studentenleven. Tijdens dit feest maak je kennis met studentenvereniging SV Oikos Nomos.

Dit feest zal plaatsvinden op 6 oktober 2009. Dit is ook een geschikte mogelijkheid om de schoonheid van de nieuwe sociëteit te bewonderen. Dus ben je geïnteresseerd in het studentenleven, wil je een kijkje nemen bij de grootste vereniging van Zwolle, of wil je de nieuwe soos bekijken? Kom dan langs op 6 oktober vanaf 21.00!

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Hoe weten jullie nu of een feest mooi gaat worden? Beetje voorbarig, maar bovenal persoonlijk….

  H valt me de laatste tijd op dat er wel erg vaak klakkeloos persberichtjes, die door tal van organisaties worden ingestuurd, ongewijzigd geplaatst worden…. erg jammer.

  Trouwens…. Oikos Nomos de grootste (studenten?)vereniging van Zwolle? k ben erg benieuwd waar dit op gebasseerd is, volgens mij doet het bestuur van Oikos Nomos meer aan opklopperij, dan dat deze bewering op waarheid berust.


  ⚠️ Meld

 2. pietpuk je hebt natuurlijk wel gelijk maar misschien begrijp je ook dat wij als vrijwilligers niet altijd tijd hebben om alles te redigeren. Ik zal het bericht aanpassen.


  ⚠️ Meld

 3. En nieuwe sociëteit?
  Is oikos verhuisd dan? Waar zitten ze nu dan?
  Volgens mij nog gewoon in studentencafé het vliegende paard toch? En niet in een sociëteit.  ⚠️ Meld

 4. Da’s een mooi plekkie! We zijn er eens geweest met een ex-student (ex-penningmeester WVF) op een reunie. We waren samen de mensen waarvan heet het langst geleden was dat we er gestudeerd hadden. Ze geloofden het tenminste….was erg gezellig.


  ⚠️ Meld

Reageer