Met een echte racewagen rijden in Zwolle?

Een groep Studenten van het Deltion college is onder begeleiding van de opdrachtgever "Stichting V-GEN-X" (promotor van Nieuwe Media) bezig een 3D race game te ontwikkelen. Het cirquit is gelegen in de binnenstad van Zwolle en zelfs racen onder de Sassenpoort is dan mogelijk.

screenshot_1_470.jpg

De game heeft de bedoeling om aankomende MBO/HBO studenten die Zwolle komen verrijken, kennis te laten maken met de stad en de belangrijkste instanties, maar het uitgaan in Zwolle wordt er natuurlijk ook in meegenomen. Voor de studenten die de game maken is het een middel om hun portfolio uit te breiden en daarnaast heeft men ook begeleiding van game professionals (Team 6 uit Assen) Een bedrijf, dat als doelgroep studenten wil benaderen, raden wij aan om een auto te sponsoren, indien men een auto in de game mee laat rijden, volgt er automatisch een koppeling naar de website van de sponsor. Voor informatie over deelname binnen de game, kunt u mailen naar info@animatiefestivalzwolle.nl met kenmerk"racen"

screenshot_2_470.jpg

Artikel delen:
Reacties 7
 1. 😀 Zal de fantasierijke invulling van de “geestelijke vaders/moeders” zijn. Misschien is de wens hier ook wel de vader van de gedachte.


  ⚠️ Meld

 2. game
  Een game is niet de echte wereld,vandaar dat de graphic niet klopt met de werkelijkheid.
  Anders krijg je een virtuele tour en dit is niet de bedoeling.
  Het gaat ook om de achterliggende gedachte,info geven over bijv. waar moet ik zijn om woonruimte te huren/gemeentehuis/kroegen/cultuur enz.


  ⚠️ Meld

Reageer