Zonnebloem regio Zwolle presenteert “De Ontmoeting”

Zwolle – Nationale Vereniging de Zonnebloem bestaat 60 jaar. Daarom presenteert het organisatiecomité van de Zonnebloem Regio Zwolle in samenwerking met Esther Bronkhorst Events met veel trots de speciale jubileum theater tournee De Ontmoeting". De top musicalartiesten Danny de Munk, Henk Poort en Lucie de Lange staan garant voor een fantastische show.

zonnebloem_60_jaar.jpg

Voor de vrijwilligers van de Zonnebloem en de uitgenodigde zieken en gehandicapte inwoners uit  Zwolle, Hattem, Kampen, IJsselmuiden, Nieuwleusen, Dalfsen Heino en Wythmen zal deze show op 26 september te zien zijn in theater Regardz De Nieuwe  Buitensocieteit in Zwolle Aanvang  14.00 uur. "De Ontmoeting" is een middagvullende voorstelling, die van september 2009 tot en met juni 2010 ongeveer 140 keer wordt gespeeld in een groot aantal Nederlandse theaters. Een exclusieve tournee voor ruim 70.000 lichamelijk gehandicapten en hulpbehoevende ouderen en vrijwilligers. Voor Zwolle zal het gaan om 500 gasten en 175 vrijwilligers. "De Ontmoeting" is een prachtige revue-achtige show. Veel zang, in de vorm van heerlijke meezingers, afgewisseld met beroemde sketches zorgen voor groot plezier en ook voor intimiteit en ontroering.

Danny de Munk, Henk Poort en Lucie de Lange zorgen voor kippenvelmomenten. Daarnaast vormen een flitsend showballet, humor en oogstrelende kostuums de ingrediënten van een wervelend programma. Het showorkest van Eddy van Damme zorgt voor de muzikale omlijsting van de voorstelling. Net als afgelopen jaren is de productie van de show in handen van Esther Bronkhorst Events, is Edwin de Jongh verantwoordelijk voor de samenstelling van het programma en ligt de regie in handen van Brigitte Odett. Nationale Vereniging de Zonnebloem viert in 2009 haar 60-jarig jubileum. Met bijna 40.000 vrijwilligers en 1.500 afdelingen is de Zonnebloem een van de grootste vrijwilligers-organisaties van Nederland. Zij zet zich in voor het welzijn van mensen met een fysieke beperking voor wie sociaal isolement dreigt. Al zestig jaar staat de Zonnebloem voor betekenisvolle ontmoetingen door op huisbezoek te gaan, excursies te organiseren en aangepaste vakanties aan te bieden.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. De interieurverzorgster hier, tevens Zonnebloem-vrijwilligster vond de voorstelling (in de buurt van Steenwijk) bijzonder geslaagd. De Mien Dobbelsteen-look a like gaat ook altijd mee helpen op een boot. Prima instantie lijkt me.


    ⚠️ Meld

Reageer