Overval op bejaard echtpaar

Zwolle – Woensdagavond 23 september rond 22.30 uur is een bejaard echtpaar door drie personen overvallen op hun woonboot aan het Almelose Kanaal. Na aankloppen opende de vrouw des huizes (81) de deur en werd direct door een van de verdachten naar binnen geduwd. Haar echtgenoot (80) die haar te hulp kwam, werd onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp in één van de vertrekken op de grond geduwd. De vrouw heeft een onbekend geldbedrag afgegeven.

 politie_ijsselland.jpg

De overvallers, die allen bivakmutsen droegen en donkere kleding aan hadden, doorzochten vervolgens korte tijd de woning. Daarna gingen ze er vandoor. De politie heeft direct de omgeving verkend. Door de technische recherche is sporenonderzoek verricht en er is buurtonderzoek gedaan, waarbij ook de speurhondengeleider ingezet werd. Mensen die over informatie beschikken die kan leiden tot het aanhouden van de verdachten wordt verzocht te bellen met de politie via 0900-8844 of anoniem via Bel M. 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. WAT EEN TUIG. Ze denken zeker dat die arme mensen geld hebben. Ook al hebben ze het, dan nog blijf je met je vingers van andermans spullen af en al helemaal als ze 80 zijn.
  Sommige mensen hebben echt geen respect voor iets en verdienen het leven niet.


  ⚠️ Meld

 2. laf tuig
  wat een laffe stumpers bij die oude mensen hoe durven ze het zijn te lui om te werken abnormaal kheb de geen andere woorden voor afschieten die lui stel je voor dat zoon oud vrouwtje wel van de schrik een hardaanval krijgt hoe durven jullie het te doen ze zouden als julie worden gepakt af moeten schieten beetje oude mensne overvallen hoe durven jullie het;)


  ⚠️ Meld

 3. Oh, zijn dat die mensen. Heb ik 14 dagen geleden nog gezien. Sowieso veel sterkte!

  Wat moet je verder nog van de lafheidsgraad zeggen. De insteek lijkt: “Hoe weerlozer hoe beter”. Bizar!!


  ⚠️ Meld

 4. Wat ik uit de krant begreep herkende Marie een stem,maar heeft niks kunnen zien omdat ze geblindoekt was.

  Mijn vermoeden is ook dat het bekenden zijn geweest.

  Hoop dat deze lafaards hun zonen ooit en ergens in stil steegje tegen zullen komen.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.