16-jarige fietsster mishandeld

Zwolle – Een 16-jarige inwoonster van Zwolle deed woensdag 23 aangifte van mishandeling. Zij werd op de Wipstrikkerallee van de fiets geslagen door onbekenden. Het incident vond plaats nadat het meisje een opmerking had gemaakt over het fietsgedrag van een groepje jeugd. Ze kwam hen tegemoet op de ventweg na de kruising met de Brederostraat. De groep ging niet aan de kant en bij het passeren kreeg ze een duw.

Toen ze er wat van zei, kwam een aantal van hen terug en mishandelden haar. Door getuigen zijn in ieder geval een donkere vrouw van circa 20 jaar met lang, donker krullend haar gesignaleerd en een even oude, petdragende man. Beiden fietsten op een damesfiets. De politie heeft de zaak in onderzoek. Informatie over deze zaak is welkom. Hiervoor kan gebeld worden met 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Sneu toch weer
  Lieve opgeschoten kut jeugd van Zwolle die dit soort ongein uithaalt, WANNEER KUNNEN WE WEER NORMAAL OVER STRAAT??? Het is nu al de zoveelste keer dat jullie mensen beroven, van de fiets af schoppen, overvallen in tunnels, waarom? En ik hoop dat jullie een keer de verkeerde tegen komen, hoewel jullie met jullie pruillipjes natuurlijk zo weer een aangifte doen bij de politie omdat jullie een keer klappen hebben gehad… KAP gewoon met die ongein…
  1. Je komt een keer de verkeerde tegen die je een mep verkoopt
  2. Je komt een keer de verkeerde tegen die je finaal onder de grond trap
  3. Je komt een keer de verkeerde tegen die je in je kraag vat en je aflevert bij het politiebureau…

  Doe nou gewoon is alsof jullie zijn opgevoed

  Groet


  ⚠️ Meld

 2. En hoe ga je die verkeerde dan noemen hier, als er weer een bovenstaand bericht staat thias? Want daaruit kun jij niet opmaken of het zo iemand is.


  ⚠️ Meld

 3. Eens zusenzo, te weinig informatie; misschien heeft dit ook wel een voorgeschiedenis. “Een opmerking/wat van zei”? Maar “slaan” blijft een enorm zwaktebod, zeker als er een paar uit de kudde een meisje van 16 zeer helfdhaftige slaan. Mooi dat er wat zijn meegenomen.


  ⚠️ Meld

 4. Hoho! De 16 jarige kreeg in het passeren al een duw… Dus het groepje begon al zonder aanleiding met fysiek “geweld”. Daar mag zo’n meiske best wat van zeggen zonder bang te hoeven zijn mishandeld te worden!

  Ik hoop ook ten zeerste dat ze een keer de verkeerde tegenkomen. En “de verkeerde” is dan heel simpel: ze staan degene die een opmerking maakte op te wachten om hem/haar een paar rake klappen te verkopen, maar in plaats daarvan krijgen ze zelf wat klappen waardoor ze afdruipen of worden ze overmeesterd en bij het politiebureau afgeleverd. Zo lastig lijkt me het niet om “de verkeerde” te beschrijven.


  ⚠️ Meld

Reageer