Kandidatenlijst Swollwacht bekend

Zwolle – De ledenvergadering van Swollwacht heeft op woensdag 23 september 2009 de kandidatenlijst van Swollwacht voor de gemeenteraadsverkiezingen, maart 2010, definitief vastgesteld:

1. Dhr. Freddy Eikelboom, lijsttrekker 2. Mw. Gerda Land 3. Dhr. Cemal Yildirim 4. Dhr. Hans Borrel 5. Mw. Simone Huntink 6. Mw. Miluschka van Uyten 7. Dhr. Willem Bredewoud 8. Dhr. Rien van Loon 9. Dhr. Francois van Langevelde 10. Mw. Janneke Eikelboom-Haakmeester 11. Dhr. Johan Oving 12. Mw. Brenda van der Goes 13. Dhr. Gerard de Ruiter 14. Dhr. Sjaak Westerhof (lijstduwer) 15. Dhr. Wichert aan het Rot, (lijstduwer) 16. Dhr. Peter Vader, (lijstduwer) 17. Dhr. Klaas Morsink, (lijstduwer)

Artikel delen:
Reacties 5
 1. @ Wichert: Poeh, poeh… 4 lijstduwers maar liefst; die willen toch geen van allen in de raad? Dé Geer de Ruiter (laatste keer in zeer goed gezelschap achter de bar bij de FC gesignaleerd) en dé keeperstrainert Willem Bredewout (van WVF, Berkum, en ene)? Op 10. is dat de vrouw van Freddy?

  Vond Trudy het niet leuk dat Gerda Land 1e vrouw op een 2e plaats werd?


  ⚠️ Meld

 2. Dick,ik zou zelf wel een burgerraadslid willen worden vooral voor het ouderenbeleid .Nu in Westenholte ben ik bezig een nabaorschap op te zetten i.s.m SWOZ.Als dit goed van de grond komt wil De SWOZ dit ook in andere wijken uitwerken.Zoals je misschien weet heb ik bij de Wijkbudgetten een behoorlijkgeldbedrag gewonnen en ben ik de hele zomer bezig geweest om de ouderen vanaf September meer te bieden in onze wijk.Dit zou ik graag een vervolg geven in andere wijken,daarom hoop ik toch dat er veel mensen op mij stemmen,zodat ik via het burgerraadschap deze wens van mij kan realiseren.Ook de zorg om Driezorg gaat mij erg aan het hart,maar Wim Rave (direkteur Driezorg ) heeft mij deze week nog bevestigd dat April 2010 een begin wordt gemaakt met de bouw.Verder heb ik mij druk gemaakt over het behoud van de Ijsbaan,wat ons gelukt is en nu moeten we weer knokken om een nieuw Anker te realiseren.Dus er is genoeg te doen.Kijk maar eens wat de AWBZ gaat betekenen voor veel ouderen.Daarom denk ik dat een naboarschap zo belangrijk is want anders raken velen in een isolement.Dus ik ben Lijstduwer maar wel met een missie.Op 10 is niet de vrouw van Freddy en verder denk ik dat Swollwacht zeer bekwame mensen heeft staan op verkiesbare plaatsen.De keepertrainer is ook in het bestuur gekozen,hij heeft als bestuurder al veel ervaring opgedaan.Ik hoop nog steeds op een grote Zwolse Partij.Ook het feit dat Trudy is opgestapt is voor mij een reden om te blijven knokken,verder is het niet aan mij om hier iets over te zeggen,maar ik sta wel vierkant achter de benoemingscommissie.Dit alles is zeerdemocratisch gegan.


  ⚠️ Meld

 3. @ Wichert. Dan heb ik het goed begrepen. Er zijn veel ouderen in het mooie Westenholte. Welke procedure geldt dan voor de burgerraad? Daar zit je toch op persoonlijke titel in? Erg interessant dat Driezorg verhaal! Ook met de geschiedenis van De Wiekslag/Geer van Dooremolen/Geer de Ruiter in het achterhoofd. Dacht dat het al zeker was dat Het Anker daar wegging en dat er op de grens van Westenholten en Stadshagen een nieuwe zou komen. Oh, haha dacht dat 10, gezien de naam Freddy’s vrouw kon zijn. Denk dat 1 grote Zwolse partij wel lastig wordt, gezien de drijfveren die her en der op het internet terug zijn te vinden. Dat iets democratisch gaat mag je inderdaad verwachten van een democratische partij.

  Het komt vast wel goed met Westenholte en omgeving. Wat gebeurd er eigenlijk met het bankgebouw? Ken iemand die er toen oren naar had, maar ook niets van weer gehoord.


  ⚠️ Meld

 4. Bankgebouw en de oude bibliotheek worden meegenomen in een nieuw ontwerp van het Petuniaplein.Ze zijn echter wel in particuliere handen en wel dezelfde eigenaar.


  ⚠️ Meld

 5. Ah, toch Gerrit zeker. Hadden ze maar op moeten letten en het zelf op tijd kopen. Nou ja, ’t kan er alleen maar beter op worden. de parkeeroplossing Petuniaplein irriteert al jaren.


  ⚠️ Meld

Reageer