Studenten Beachvolleybaltoernooi Pelikaan

Zwolle Afgelopen donderdagavond 24 september bood de Stichting Samenwerkende Sportclubs de Pelikaan de Zwolse studenten hun laatste kans op het ultieme sportieve zomergevoel van dit jaar. Dit deden zij met een studenten beachvolleybaltoernooi met aansluitend een afterparty in café de Vergane Glorie in Zwolle.

25-09-2009_beach_volleybal_pelikaan_1.jpg

Het studententoernooi was voornamelijk gericht op gezelligheid, maar het was ook zeker zweten voor de deelnemers! Tijdens het toernooi werd er drie tegen drie gespeeld in een dames- en een herenpoule. Er mog in een damesteam maximaal één man en in een herenteam maximaal één vrouw meespelen. Deze regel is doorgevoerd om het de studenten zo makkelijk mogelijk te maken een team samen te stellen. Zoals het een echt beachvolleybaltoernooi betaamt, had ook dit toernooi een swingende afsluiter. Aansluitend op het toernooi was er een afterparty in café de Vergane Glorie, aan de Jufferenwal in de Zwolse binnenstad alwaar ook de prijsuitreiking plaatsvond. Speciaal voor “The End of Summer Beachparty” werd de Vergane Glorie omgetoverd tot een heuse beachclub, compleet met zomerse hit’s, parasols en limbodans.

25-09-2009_beach_volleybal_pelikaan_2.jpg

25-09-2009_beach_volleybal_pelikaan_4.jpg

25-09-2009_beach_volleybal_pelikaan_5.jpg

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Kan goed, is denk ik ook wel een jaar of 6 geleden dat ik er voor het laatst geweest ben. Heb er toen ook wel wat over gehoord, is hij de stad niet uit naar Arnhem of zo?

    Maar geen info over de afterparty?


    ⚠️ Meld

Reageer