Voorverkoop Nederland – Macedonië start zaterdag

Zwolle – Donderdag 29 oktober komt het Nederlands vrouwenelftal voor het eerst weer in actie op eigen bodem, na de uitstekende prestatie op het Europees kampioenschap in Finland. In het FC Zwolle Stadion staat de WK-kwalificatiewedstrijd Nederland – Macedonië op het programma. De aftrap is om 19.30 uur. De kaartverkoop voor dit duel start zaterdag 26 september. De ploeg van bondscoach Vera Pauw begint de plaatsingscampagne voor de FIFA Women’s World Cup Germany 2011 op 24 oktober in en tegen Noorwegen. De OranjeLeeuwinnen strijden samen met Macedonië, Slowakije, Belarus en Noorwegen om de eerste plaats in groep 2, die recht geeft op het spelen van play-offs voor de mondiale eindronde.

Vanuit Europa nemen 41 teams deel aan de plaatsingsreeks, die zijn verdeeld over acht groepen; een groep van zes en zeven groepen van vijf teams. De acht groepshoofden plaatsen zich voor de play-offduels (uit en thuis), om te bepalen welke vier teams zich rechtstreeks voor het WK kwalificeren. De verliezers van de barrage hebben nog één kans een ticket voor het WK 2011 zeker te stellen en wel via play-offs tegen een ploeg die voortkomt uit de Concacaf (Noord/Centraal Amerika en het Caribisch gebied).  

 

De voorverkoop start op 26 september 2009. Via de online shop www.fc-zwolle.voetbalticket-shop.nl, Ticketbox en de administratie van FC Zwolle kunnen kaarten worden gekocht. Toegangskaarten kosten € 5,-. Voor groepen (minimaal 10 tickets per bestelling) is er de speciale prijs van € 3,- per ticket. Op de wedstrijddag zullen de kassa’s vanaf 18.00 uur open zijn indien de wedstrijd nog niet uitverkocht is.

Artikel delen:
Reacties 4

Reageer