Artiestenprogramma LEGO® WORLD bekend

Zwolle – In de herfstvakantie, van donderdag 22 tot en met dinsdag 27 oktober, vindt het evenement LEGO® WORLD plaats in de IJsselhallen in Zwolle. LEGO WORLD is het allergrootste LEGO evenement ter wereld en wordt in 2009 alweer voor de 9de keer georganiseerd! Dit altijd uitverkochte evenement biedt een dagvullend programma voor het hele gezin met kinderen van alle leeftijden. LEGO WORLD bundelt onder meer prachtige bouwwerken, de gelegenheid om zelf te bouwen en een muzikale show met optredens van onder andere Ch!pz en Zirkus Zirkus!

chpz_small.jpg
CHIPZ

Het artiestenprogramma van LEGO WORLD 2009 is inmiddels bekend! Het programma bestaat uit drie showblokken waarin vele bekende artiesten op het LEGO podium zullen spetteren. Naast de genoemde artiesten als Ch!pz, Zirkus Zirkus en HIT! komen ook de vriendinnenband Djuli en het spectaculaire illusionistenduo Winfried en Angelique een show weggeven! Dit illusionistenduo is bekend van de tv-hit ‘De Nieuwe Uri Geller’. Ook heeft LEGO WORLD een eigen hit, namelijk de LEGO Song. Op dit nummer kun je tijdens de show meezingen en -dansen! Op dit moment kun je ‘m al beluisteren op www.LEGOWORLD.nl! Tevens vinden er signeersessies plaats met alle artiesten die komen optreden tijdens LEGO WORLD.

De IJsselhallen wordt omgetoverd tot een enorm LEGO paradijs met spannende activiteiten, levensgrote bouwwerken, leuke thema’s en natuurlijk honderdduizenden LEGO stenen. Dit jaar kom je onder andere terecht in de adembenemende wereld van de stadsdierentuin van LEGO. En wat dacht je van LEGO Star Wars™? Stap in een echte snowspeeder om het heelal te verkennen. Ook kan je jouw hersens laten kraken met LEGO® Technic, je kan je uitleven op de survivalbaan en je mooiste bouwwerk maken bij de bouwwedstrijden. Op 24 oktober zal bovendien de Grote LEGO Technic Bouwfinale plaatsvinden. Er zijn 12 finalisten (1 uit elke provincie) die vanaf 11.00 uur komen bouwen om de titel van LEGO Technic Master Builder van Nederland.

LEGO WORLD is in de herfstvakantie geopend van donderdag 22 oktober tot en met dinsdag 27 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Kaarten kosten €17,50 en zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via www.LEGOWORLD.nl en via de speelgoedwinkels van Intertoys. Ook dit jaar kun je voordelig met de trein naar LEGO WORLD. Maak gebruik van de NS-actie en je mag met 1 volwassene en 3 kinderen t/m 11 jaar voor € 20,- reizen.  

Artikel delen:

Reageer