Fluitensemble “Toverfluit” bij Muziek in de Tent

Zwolle – Op zondag 11 oktober a.s. vanaf 14.00 uur speelt Fluitensemble “Toverfluit” bij Muziek in de Tent op het Assendorperplein.. Fluitensemble “Toverfluit” is in september 2002 opgericht door de huidige dirigent Mirjam Slats. Het orkest is uitgegroeid tot een volledig bezet dwarsfluitorkest met – naast de ‘gewone’ dwarsfluit – piccolo, alt-, bas-, en contrabasfluiten. Op het repertoire staan, naast bewerkingen, originele composities voor fluitorkest.

Onlangs gooide het ensemble nog hoge ogen op het Nationaal Concours voor Fluitensemble’s in Ittervoort. Enkele citaten van de jury: “Wat een heerlijk ensemble!”, “Goed, gedisciplineerd ensemble!”, “Het geheel klonk heel doorzichtig met een duidelijke dynamiek. Corea werkt echt betoverend”. “Toverfluit” is een onderdeel van Jeugdsymfonieorkest “De Vuurvogel”. Wijkcentrum de Enk en Eureka zijn geopend voor een hapje en een drankje.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ach, ’t gaat toch om de gezelligheid…tot Plantje in deze geweldige feesttent verschijnt met zijn band. Heb vandaag van 2 zeer uiteenlopende live-optredens mogen genieten. In het Hogenkampspark(naam goed?) speelden een aantal doedelzakkers. Niet mijn muziek maar de sfeer was er geweldig. In Park De Weezenlanden was een (hard) rockspektakel….ook niet mijn muziek maar wat een relaxte sfeer! Hoe ik wist dat het er was? Onvolprezen WeblogZwolle natuurlijk;)


    ⚠️ Meld

Reageer