6e Editie Highlandgames zit er weer op

Zwolle – Vandaag werden al weer de 6e ZHTC Highlandgames georganiseerd. Ook dit jaar was park de Hogenkamp het strijdtoneel waar vanaf 13:00 de stoere studenten mannen en vrouwen streden om de diverse titels die tijdens de Highlandgames verdeeld worden, waarbij er net als vorig jaar een dames- en een herencompetitie was.

dsc06330.jpg

Er werd hard en fanatiek gestreden. De Highlanderkreten waren niet van de lucht. Spelen met veelzeggende namen als Claymore Raising en Barrel Balance. E.e.a. trok veelvuldig de belangstelling van toevallige passanten.  

dsc06335.jpg

dsc06336.jpg

dsc06370.jpg

Meer foto’s bij lees verder…

dsc06312.jpg
dsc06366.jpg
dsc06325.jpg
Artikel delen:
Reacties 7
  1. Als buurman kan ik zeggen dat het een gezellige aangelegenheid was. Mooi om te zien hoe iedereen bezig was. Toch leuk om elk jaar weer te zien!


    ⚠️ Meld

  2. Zag er idd erg gezellig uit Tim2. Die bijpassende muziek, die kilt voor elke deelnemer; beste krachtsinspanning. 2 vriendelijke agenten op de mountainbike. Het zal nog wel aardig laat zijn geworden na afloop 😮


    ⚠️ Meld

  3. Gelukkig maar ha ha, kon me die kerel die stond te tappen ook al niet voorstellen bij je naam. Jullie waren wel donders gedreven bezig met die machtig grote keien, balken, hooivorkwerpen etc. Zowel mannen als vrouwen. Zal wel ff op jullie site kijken.


    ⚠️ Meld

Reageer