Derde editie van Rock’n ROLL festival

Zwolle – Rock’n ROLL festival is een jaarlijks wederkerend festival in Park de Weezenlanden in Zwolle. Dit festival is gratis en toegankelijk voor jong en oud. Rock’n ROLL staat voor muziek en skaten. Dit zijn de hoofdactiviteiten tijdens het festival maar er was nog veel meer te beleven. 

img_1914.jpg

Het doel van het festival is om de bezoekers te vermaken, inspireren en stimuleren op het gebied van sport, muziek en kunst. De derde editie van Rock’n ROLL vond dit jaar plaats op 26 september van 13:00 t/m 00:00. Vanaf 13:00 waren er skatewedstrijden en live optredens van o.a Alpenkreuzers, Stroheim, the Fokkers en Daily Bread. Er was nog veel meer te beleven zoals graffiti, diverse demonstraties, chillen in een bubbelbad en kunst in een dubbeldekker.

kouwe_makkers.jpg
Kouwe Makkers

jump.jpg

img_2147.jpg

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Grappig, die “kouwe makker” heeft schijnbaar ook opgetreden. Net als “Caccoine”. Relaxt sfeertje, hoop en verwacht dat er vanavond ook aardig wat toeschouwers zijn geweest.


    ⚠️ Meld

  2. Hebben die “kouwe maten” niet hun website op een grote Paarse klomp geschilderd staan, als je rechtsaf Steenwijk binnenrijdt en linksaf bijna bij De Karre voor de stoep staat?


    ⚠️ Meld

Reageer