Citycentrum viert 40 jarig bestaan

In het kader van haar 40 jarig bestaan organiseert het Citycentrum op 2 oktober a.s. voor genodigden en belangstellenden een dag vol informatie en vermaak. ’s Middags van 16.00 tot 18.00 kunnen leden aanschuiven bij het symposium, van 18.00 tot 20.00 is er een receptie voor genodigden en vanaf 21.00 sluit de Zwolse formatie Cool Genius de dag af met een spetterend optreden voor alle Zwollenaren.

"Een blik op de toekomst". Onder deze titel vindt ’s middags van 16.00 (inloop vanaf 15.30 uur) tot 18.00 het symposium plaats onder leiding van oud hockeycoach Tom van ’t Hek. Gastsprekers zijn Drs. G.M.N.Zandbergen (Locatus), ir. Sj.Stienstra (Grontmij) en Dr. C.J.Pen (Nicis). Tweede helft van het symposium behelst een forum bestaande uit dhr. C.J.Pen, dhr. G.Zandbergen, dhr. Sj.Stienstra, dhr. K.Korterink (KVK), dhr. J.Keetman (centrummanager), dhr. R.Leene (Koninklijke Horeca Nederland), dhr. M.Knol (wethouder) en L. van Daalen (voorzitter Citycentrum). Aanwezigen kunnen aan de hand van diverse stellingen discussiëren over de toekomst van het Citycentrum. Aansluitend op het symposium vindt van 18.00 tot 20.00 een receptie plaats voor genodigden.

Onder het genot van een hapje en een drankje bestaat er de gelegenheid tot het feliciteren van het bestuur en het verbeteren van het eigen netwerk. Gastspreker tijdens de receptie is burgemeester H.J. Meijer. Als afsluiter van deze dag biedt het Citycentrum een concert aan van de Zwolse formatie Cool Genius. Deze opkomende band staat garant voor twee uur topmuziek voor een zeer breed publiek. De laatste kaarten voor dit concert kunt u reserveren via: aanmelden@massaevents.nl. Kaarten zijn gratis.

Datum:             Vrijdag 2 oktober 2009Locatie:             de Proosdij, Bethlehemskerkplein in Zwolle

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Aanbeveler

  oud hockeycoach Tom van ??t Hek

  Moet je eigenlijk ook wat laten vertellen. Veel plezier. Maar uh: krijg altijd een beetje jeuk van

  het verbeteren van het eigen netwerk.

  Klinkt zo “opgelegde contacten omdat ik er beter van wordt” :'(


  ⚠️ Meld

Reageer