André Keizer nieuw raadslid voor VVD Zwolle

Zwolle – VVD-fractievoorzitter Piet van Dijk neemt maandag 5 oktober afscheid van de Zwolse gemeenteraad. De plaats die hiermee vrijkomt wordt diezelfde avond nog ingevuld door André Keizer. Piet van Dijk diende vorige week zijn ontslag in als raadslid bij burgemeester Henk Jan Meijer. Dit in verband met zijn verhuizing uit de gemeente Zwolle, waardoor de fractievoorzitter wettelijk gezien niet langer in de raad mag zitten. André Keizer vult de vrijgevallen raadszetel in André Keizer (30), geboren en getogen in Wijhe, woont sinds zijn studietijd in Zwolle. Na zijn studie HTS Werktuigbouwkunde is hij eerst gaan werken bij Mitsubishi Catapillar Forklift Europe.

 vvd zwolle.jpg

Tegenwoordig werkt hij als lead production engineer bij Phillips Concumer Lifestyle. Keizer is sindse de verkiezingen van 2006 lid van de steunfractie van de VVD Zwolle. Naast politiek actief is André betrokken bij de verkiezingscampagne, oprichter van de Jong Liberalen Zwolle en als adviseur betrokken bij de studentenvereniging ZHTC. ‘André is een maatschappelijk betrokken mens die zich snel kan inwerken in de verschillende lopende onderwerpen in de raad’, aldus René de Heer. Na de beëdiging van André zal de fractie bepalen hoe de verschillende woordvoerderschappen in de raad onder de fractieleden verdeeld worden.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Nee dat bedoel ik helemaal niet.

  Als je studentenverenigingen ziet als plekken waar alleen maar gezopen wordt, moet je je toch eens verdiepen in studentenverenigingen.

  Zeker een betrokken studentenvereniging als ZHTC, met onder andere een commissie ontwikkelingsamenwerking, een highlandgames, een speeddate-evenement om studenten en bedrijven met elkaar kennis te laten maken etc, dan weet je dat daar veel meer gebeurt!

  Het is niet voor niks dat er al jaren (burger)raadsleden / bestuur/ oprichters/leden van de politieke jongerenafdeling uit deze vereniging komen, van diverse partijen


  ⚠️ Meld

 2. Wou me er na die beelden van zaterdag wel in verdiepen Emile. Maar ik kon verdorie maar geen hokjes ondekken en welke politieke partij de grootste aanhang zou kunnen hebben. Heb het vanaf de zoep- uh eet- en drinkttent bekeken. Halverwege en aan de andere kant besproken met die 2 mountainbike-pliesies……geen hokjes te ontdekken. Op het oog.

  Zit er wel een beetje mee want mannen als gillende Geert, Juul Paradijs, die RTL-gast van Wakker NL gister bij P&W en Dominique Weesie & Marck Buruma praten ons allemaal een gepolariseerd en in en in verscheurd NL aan. Met kloven tussen linksch en rechtsch :'(

  Zou het dan toch allemaal wel meevallen; je zou het bijna denken kreeg net een mail van VVD-Zwolle (heer de heer was waarschijnlijk nog niet ontwaakt)—toevallig—verkeerd bezorgd hahaha. Lag overigens zeer toevallig want het gebeurd niet elke dag…..broederlijk onder de mail van Ronald Revenberg.  ⚠️ Meld

Reageer