Opnames TV-spot ChristenUnie

Zwolle – Vrijdagmorgen werden in de binnenstad van Zwolle opnames gemaakt voor de TV-spot van de ChristenUnie, ook was er een camerateam aanwezig van EénVandaag. Men had leden van de ChristenUnie opgeroepen aanwezig te zijn om samen met Tweede Kamerlid Arie Slob de straat aan te vegen, deze aktie was t.b.v. de TV-spot op touw gezet.

img_2375.jpg

De TV-spot wordt zaterdag vertoond op het Uniecongres en daarna op TV in de Zendtijd voor Politieke Partijen op Nederland 1 en 2.  

img_2368.jpg

cameraploeg_eenvandaag.jpg 
Cameraploeg EénVandaag

img_2394.jpg

img_2395.jpg

Artikel delen:
Reacties 13
 1. Quasi-nonchalant over de bezem gebogen, het ziet er uit als een taakstraf.

  Mag ik trouwens een voorstel doen voor de slogan:

  De CU veegt zijn straatje schoon

  Of carrieretechnisch-gezien een leuke: “nieuwe bezems vegen schoon”….. ach ja, vooruit: `maar oude bezems kennen alle hoekjes`  ⚠️ Meld

 2. Sjonge jonge, totaal ongeloofwaardig zeg! Erg goedkoop zelfs! Ben het met “…” eens: als ze nu ook eens buiten de camera om voor hun omgeving zorgen!


  ⚠️ Meld

 3. oke, oke
  Ik begrijp de reacties. Zeker als ik bedenk dat we in Zwolle bij de vorige campagne ook al geveegd hebben (het Stationsplein).
  Het gaat nu om een landelijk spotje waarbij een boodschap hoort.
  Niemand kan zeggen dat we tiussen de verkiezingen door niet ernst gemaakt hebben met onze boodschap. Niet in concreet vegen, klopt, maar wel in concreet een steun zijn voor burgers en opkomen voor hun belangen.
  Ik moet er maar in berusten dat je het nooit goed doet.


  ⚠️ Meld

 4. @ John, je berusten in het feit dat je het nooit goed doet is misschien het beste, maar niet het slimste. Ik snap best dat er een reclame spot gemaakt moet worden, maar het is toch niet de bedoeling de spot met je zelf te steken? Ik zie mensen een bezem vasthouden die nog nooit een bezem gezien hebben volgens mij. Je wilt toch als partij geloofwaardig overkomen? zorg dan dat je iets doet waar je goed in bent en wat voor de brugers herkenbaar is. Competentie gerichte wervingsspot.


  ⚠️ Meld

 5. resultaat
  @Han: ik heb vandaag de gehele spot gezien, dan is de bezem maar een erg klein onderdeel van het geheel. Dat levert andere verhoudingen op.
  Misschien was het beter geweest om niet het woord berusten te gebruiken, maar accepteren.


  ⚠️ Meld

 6. @John:

  Ik moet er maar in berusten dat je het nooit goed doet.

  Tja, bekend verhaal natuurlijk. 100% tevredenheid ga je nóóit redden.

  Hoewel ik niet zo snel een CU-stemmer ben en zal worden wil ik je wel even een opstekertje geven. Persoonlijk waardeer ik het wel als de politiek zich ?cht onder de mensen begeeft. Zo’n wassen neus als dat bezemen op zo’n reclamespot, persoonlijk komt me zoiets de strot uit.
  Daarom: je aanwezigheid hier op Weblog Zwolle kan ik (ondanks sommige meningsverschillen) zeker waarderen!


  ⚠️ Meld

Reageer