Officiële presentatie Landstede Basketbal en Volleybal

Zwolle – Dinsdag 6 oktober aanstaande vindt de officiële opening van het seizoen plaats voor Landstede Basketbal en Landstede Volleybal. Tijdens de Kick Off 2009-2010 worden op spectaculaire wijze de eerste teams aan het publiek gepresenteerd en komt de samenwerking met het Centre for Sports & Education aan bod. De Kick Off wordt gehouden in de ZBC-hal (Ossenkamp 5, Zwolle) en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Op deze avond is er van alles te zien en te beleven. Het evenement begint om 18.30 uur met inloopactiviteiten voor de jeugd t/m 16 jaar. Dit zijn onder andere een 3-punts wedstrijd, een vrije worpen wedstrijd en een volleybal snelheidsmeter. De eerste 50 kinderen die meedoen aan het spelprogramma ontvangen een gratis vrijkaartje voor een thuiswedstrijd. Het spelprogramma duurt tot 19.15 uur. 

Om 19.30 uur start vervolgens het officiële programma. Uiteraard met een welkomstwoord door voorzitter Jaap Hagedoorn met aansluitend een spectaculaire parade van teams. Om te beginnen de opkomst van de talenten van het Centre for Sports & Education, gevolgd door de teams van Landstede Basketbal/ZAC en Landstede Volleybal/VCZ. Als hoofdact volgen daarna de 1e teams van Landstede Basketbal en Landstede Volleybal. Na afloop van de presentaties is er onder andere de gelegenheid om samen met de spelers op de foto te gaan.

Artikel delen:

Reageer