Saxofonist Jimmy Halperin in café de Hete Brij

Zwolle – Op zondag 4 oktober a.s. zal in café de Hete Brij de beroemde Amerikaanse saxofonist Jimmy Halperin zijn opwachting maken. Hij heeft met vele groten der aarde het podium gedeeld, waaronder Lenny Tristano en Lee Konitz. Hij tourt op dit moment door Nederland, België en Duitsland met de Duitse gitarist Axel Hagen en de Noorse bassist Thomas Winther Andersen.

Beiden zijn al meerdere malen te beluisteren geweest in Zwolle. Het kwartet wordt gecompleteerd door Zwollenaar Henk Zomer. Voorwaar een internationaal gezelschap van zeer hoge kwaliteit. Aanvang van het concert: 16:00 uur. Toegang: gratis. Kijk voor meer informatie op www.jazzinzwolle.nl

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Hé 16:00 uur….da’s beter! Als het weer niet al te slecht is en er komt nixxx spontaans tussen…
  Hoe was het vorige week zondagavond met de Bowie-imitator?


  ⚠️ Meld

 2. Helaas kan ik daar morgen niet bij zijn, heb een Orange re?nie in Scheveningen. Gelukkig vanavond al wel lekker ontspannen Feyenoord kiek-n!


  ⚠️ Meld

 3. Spannend trouwens…RKC :'( Hoop morgen weer bij de les te zijn om Ajax via Langs de Lijn mee te krijgen. Begint mooi vroeg, dus wat dat betreft zou de Hetebrij kunnen.


  ⚠️ Meld

 4. Ja, ik heb 6 1/2 jaar bij Orange gewerkt, toen ze overgenomen werden door t-Mobile was het voor mij genoeg geweest en met mij vele andere ex-collega’s. Heb er een van de leukste jobs ooit gehad.
  Wordt morgen vast erg gezellig.


  ⚠️ Meld

 5. Voormekaar dan; kun je daarna nog ff ontnuchteren tijdens een strandwandeling met een lekker zeewindje. Veel plezier; ga zo naar de kantine en omgeving. Za’k leidert Robby de groet’n doen?

  Overigens is de trainert van vanmiddag nog (samen met Dennis) geïnterviewd door Simone C. Ze reageerde vandaag op het draadje “LOZ maakt…..”.

  pittig weekend Joppuh en daar is (on-topic) vast ook wel Hete brij 😉


  ⚠️ Meld

Reageer