Goede zangers/zangeressen gezocht

Zwolle – Producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen komen met een nieuw winters liedjesprogramma, Winterwonderland, in de theaters, van november 2010 tot en met januari 2011. De regie zal in handen zijn van Barrie Stevens. Via deze weg roepen de twee producenten alle finalisten van programma’s als IDOLS, THE X-FACTOR, POPSTARS op om zich aan te melden voor de speciale audities.

Winterwonderland wordt een smaakvol en herkenbaar liedjesprogramma voor een ‘warm’ avondje tijdens de herfst- en wintermaanden. Zes fantastische vocalisten en een live band brengen een bonte aaneenschakeling van voornamelijk bekende liedjes uit het wereldrepertoire die allemaal te maken hebben met herfst en winter. Liedjes in vele muziekstijlen en talen, met een ruim aandeel voor het Nederlandstalige repertoire. De voorstelling krijgt aansprekende choreografieën, een spectaculair lichtplan en schitterende kostuums.  

“Winter in America” van Rene Froger, “Sleigh Ride” van The Carpenters, “Eenzame Kerst” van Andre Hazes en “Happy New Year” van Abba tot “Storm and thunder” van Earth and Fire, “Sneeuwkoningin” van Liesbeth List, “Winter” van Ben Cramer, “Ritme van de regen” van Rob de Nijs en “Tombe la neige” van Adamo.

Hans en Ruud: “We zoeken mensen die uitstekend zingen, uiteenlopende stijlen beheersen en zich goed kunnen bewegen. Natuurlijk kijken we ook binnen het aanbod van professionele musicalartiesten, maar de genoemde programma’s hebben zoveel vocaal talent opgeleverd, dat we zeker denken hieruit en aantal mensen te kunnen casten voor deze nieuwe productie”. Mensen kunnen zich aanmelden via www.ruuddegraaf.nl/winterwonderland.html met een recente foto een cv en een geluidsopname.  

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer