Twee verdachten aangehouden voor skimming

Zwolle – Op zaterdagmiddag 3 oktober kreeg de politie een melding dat er skimapparatuur was geplaatst bij een bank aan de Werkerlaan. Ter plaatse waren twee beveiligingsmedewerkers aanwezig.

Terwijl men binnen was, zag men buiten twee personen staan die opvielen door hun gedrag. Toen de politie de mannen wilde aanspreken, probeerden zij er vandoor te gaan maar zij konden even later worden aangehouden. Het betrof een 26-jarige en een 32-jarige Roemeen met onbekende woon- of verblijfplaats.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Kwam gillende Geert zijn vrouw daar ook niet vandaan? Oh nee, dat was Hongarije geloof ik.

  Roemenië is van Chivu, Popescu en (nog in NL) Radu de Roemeen met een voorliefde voor AJAX 😉


  ⚠️ Meld

 2. Het zijn op dit moment inderdaad meestal Roemenen die ze het veldwerk laten doen. Die zijn het goedkoopst. Het “management” zit in Rusland.
  Maar Roemenië ontwikkelt zich in economisch opzicht snel. Ik schat in dat ze over zo’n vijf jaar geen Roemeen meer hiervoor kunnen krijgen.


  ⚠️ Meld

 3. :D:D:D als het zo doorgaat hier dan werken wij met z’n allen over een aantal jaren voor die Russen.

  Die economische ontwikkeling in Roemenië is er dan wel gekomen via onze pinautomaten;D


  ⚠️ Meld

 4. Ik ben dus daadwerkelijk geskimd in Stadshagen. Mooi dat deze criminelen zijn opgepakt jammer dat ze volgende week al weer vrij zijn want zo gaat dat hier in Nederland. Ze konden gelukkig bij mij niets buit maken dankzij snel optreden van de bank, heb netjes een nieuw pasje gekregen.


  ⚠️ Meld

Reageer