Man onder invloed rijdt door na aanrijding

Zwolle – In de nacht van zondag 4 op maandag 5 oktober vond er aan de Molenweg een aanrijding plaats waarbij een van beide partijen was doorgereden. De auto die was doorgereden zou op de Van Ittersumstraat opnieuw een aanrijding hebben veroorzaakt en daar zijn gestrand.

 Politieberichten.jpg

Een 21-jarige man uit Polen was op de Molenweg met hoge snelheid tegen een auto aangereden die door de klap van de aanrijding weer doorschoot tegen een andere auto aan. Hierop reed de man door naar de Van Ittersumstraat waar hij een aanrijding had met een andere auto. Deze auto is ook weer doorgeschoten tegen een andere auto aan. De 21-jarige Pool werd aangehouden.Bij de blaasproef op straat blies hij een F. Bij de ademanalyse op het bureau blies hij 590 ug/l. Drie auto’s moesten worden afgesleept. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Beetje jammer dat vele Polen op deze manier van zich laten horen!

  Hier op het project een Poolse collega die echt kei hard werkt en ontzettend goed is! Afgelopen weekend is hij naar Polen geweest en vanochtend kregen we dan ook wat lekkere snoepjes uit Polen.


  ⚠️ Meld

 2. Misdadig; maakt niet uit waar ie vandaan komt, welk geloof of geaardheid hij heeft. Tuurlijk zijn niet alle Polen hetzelfde.

  Mooi dat ie aangehouden is en hopelijk goed moet boeten!


  ⚠️ Meld

 3. Achja, zijn ook gewoon mensen hé? Raddraaiers heb je er altijd tussen. Zo lang ze hard werken en snoepjes brengen is het goed hé?


  ⚠️ Meld

 4. De Poolse politie heeft vorig jaar 80.000 man aangehouden voor rijden onder invloed. De kans om daar gepakt te worden is bijkans nog groter dan hier…


  ⚠️ Meld

 5. Maar als je nou niet zou weten dat het een Pool was, hoe zou je dan reageren…?
  Door zusenzo, op 5 oktober 2009 om 17:24

  Zou wel fijn zijn als je degene aan wie je het vraagt even noemt juf.


  ⚠️ Meld

Reageer