Frion Mega Muziek Spektakel in IJsselhallen

Zwolle – Onder grote belangstelling van een enthousiast publiek vond vandaag het Firon Mega Muziek Spektakel plaats in de IJsselhallen. De presentatie was in handen van Tooske Ragas.

 07-10-2009_frion_muziekspektakel_ijsselhallen__tooske_ragas__1.jpg
Tooske Ragas

Op een extra groot podium, met de allerbeste licht- en geluidsfaciliteiten trad een keur aan Nederlandse TOP artiesten op zoals Gerard Joling, Jannes, Harm Wolters, IJssel Duo, Wolter Kroes, Stef Ekkel, Henk Wijngaard en Dennie Christian.

07-10-2009_frion_muziekspektakel_ijsselhallen_harm_wolters_6.jpg
Harm Wolters

07-10-2009_frion_muziekspektakel_ijsselhallen_5.jpg

07-10-2009_frion_muziekspektakel_ijsselhallen_holland_duo_2.jpg
Holland Duo

07-10-2009_frion_muziekspektakel_ijsselhallen_4.jpg

Meer foto’s bij lees verder….

07-10-2009_frion_muziekspektakel_ijsselhallen_henk_wijngaard_8.jpg
Henk Wijngaard
07-10-2009_frion_muziekspektakel_ijsselhallen_stef_ekkel_7.jpg
Stef Ekkel
07-10-2009_frion_muziekspektakel_ijsselhallen_3.jpg
Artikel delen:
Reacties 11
 1. ach zwollenaar het was ook niet voor jou bedoeld, ik denk gezien jou reactie dat het een voor jou te hoog niveau was deze middag


  ⚠️ Meld

 2. Zwollenaar.

  Gezien jou misselijk makende opmerking naar mensen van en voor de Frion ,lijkt het mij eerder dat jij zeker niet uit de toon zou vallen bij de mensen waar het voor bedoeld is,nl voor mensen met een lichamelijke/verstandelijke beperking.

  Jou opmerking kwalifiseer ik dan maar onder de verstandelijke beperking.


  ⚠️ Meld

 3. Mijn clienten hebben volop genoten. Jammer dat er nog mensen bestaan als Zwollenaar die lijken wel bang te zijn voor deze mensen. Het verbaast me keer op keer hoeveel mensen gewoon met open mond kijken…

  Maar het feest was gezellig! En dat wat het belangrijkste!


  ⚠️ Meld

 4. Hallo,
  De Vinkjes zijn ook geweests en hebben genoten; jammerlijk zijn er mensen die nogal laagdunkend reageren op zo’n groots feest. Geen zin om hier nog enigzins mee bezig te houden! Welgezegd dat onze Vinkjes de dag van hun leven hebben gehad!  ⚠️ Meld

 5. anna en vink, ben blij dat jullie en de cliënten zo’n leuke middag hebben gehad. Hoop dat er voor jullie nog vele van deze leuke middagen volgen.


  ⚠️ Meld

 6. @ Zwolse en al die boze anderen, ik doelde puur op de artiesten, zoals ook te lezen is in mijn commentaar en heb geen enkele bedoeling gehad de bezoekers te krenken. Call me stupid maar ik dacht dat Frion een schoonmaak organisatie was.
  Ik zie in dat mijn commentaar in deze niet passend was en bied bij deze mijn excuses aan aan hen die zich gekrenkt voelen.


  ⚠️ Meld

 7. @ Zwollenaar

  hahaha een schoonmaak bedrijf 😛 Fri staat wel voor fris 😉 en de on voor ondernemend 😉 excuses door mij aanvaard


  ⚠️ Meld

Reageer