Verkeersoverlast wegens werkzaamheden

Zwolle – Verkeersdeelnemers kunnen van maandag 12 oktober tot maandag 9 november op verschillende locaties in Zwolle overlast hebben van werkzaamheden. Tijdens werkzaamheden aan de Lassuslaan en Gomberstraat van maandag 12 oktober tot maandag 9 november wordt het verkeer over één rijstrook geleid. Het werk wordt uitgevoerd door Schagen BV in opdracht van de gemeente Zwolle, in het kader van het project Duurzaam Veilig van de gemeente om de verkeersveiligheid in de omgeving te vergroten. De werkzaamheden bestaan uit het verbreden van de voetpaden en aanleggen van parkeervakken, het aanleggen van inritconstructies en drempelconstructies en het frezen van de bestaande asfaltlaag. Deze activiteiten vinden plaats op een busroute. Het werk is met Connexxion afgestemd. Scholengemeenschap Van der Capellen heeft als alternatieve opstaphalte Mozartlaan of Waallaan.

Op maandag 12 oktober tussen 19.00 en 06.00 uur wordt de Veerallee volledig afgesloten voor alle verkeer. De fietsoversteek in de Veerallee wordt verbeterd. Op deze avond werkt men aan de verkeersregelinstallatie. De volledige afsluiting tussen de IJsselallee en de spoorlijn Zwolle-Kampen v.v. moet voorkomen dat er sluipverkeer door de wijk plaatsvindt. De benzinepomp is nog toegankelijk vanaf de zijde van de spoorlijn. Borden geven omleidingsroutes aan. Op de omleidingsroute Blaloweg wordt het verkeer ter hoogte van de kruising met Russenweg over de zuidelijke rijbaan geleid, in verband met werkzaamheden aan deze kruising.  

In opdracht van ProRail voert Strukton BV op woensdag 14 oktober van 10.00 tot 14.00 uur werkzaamheden uit aan de hoogtebegrenzer boven de Blaloweg, ter hoogte van het Kamperlijntje. De werkzaamheden zijn noodzakelijk vanwege aanrijdingen door vrachtwagens. Verkeer ondervindt hiervan overlast. Gedurende het werk wordt het verkeer over de busbaan geleid. Incidenteel zullen er kortdurende stremmingen zijn. Gedurende de stremming wordt het verkeer omgeleid via Blaloweg en Westenholterallee. Verkeersbegeleiders zijn aanwezig om het verkeer te regelen.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer