Dromen op de Love & Marriage beurs

Zwolle – Dit weekend vindt in de IJsselhallen de Love & Marriage beurs plaats. Veel aanstaande bruiden en bruidegommen togen zaterdag naar de Zwolse IJsselhallen om zich te oriënteren op wat de mooiste dag van hun leven moet gaan worden.

10-10-2009_love_en_marriage_beurs_ijsselhallen_1.jpg

De beurs is bestemd voor iedereen die gaat trouwen Een ideaal punt om ideeën op te doen en informatie in te winnen. Maar niet alleen daarvoor. De beurs is een uitermate leuk dagje uit om alvast in de stemming te komen. Op het gebied van mode, drukwerk, fotografie, trouwringen, locaties, bloemen, maar ook koetsen, limousines, beauty, entertainment, sieraden en decoratie. Hoogtepunt van de beurs is de spectaculaire bruidsmodeshow in het modetheater, waar alle nieuwe trends op het gebied van bruids- en herenmode worden geshowd. Je kijkt je ogen uit, want nationale en internationale topcreaties volgen elkaar in hoog tempo op. De beurs is ook zondag nog geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

10-10-2009_love_en_marriage_beurs_ijsselhallen_2.jpg

10-10-2009_love_en_marriage_beurs_ijsselhallen_3.jpg

10-10-2009_love_en_marriage_beurs_ijsselhallen_4.jpg

10-10-2009_love_en_marriage_beurs_ijsselhallen_5.jpg

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Das een goeie!
  Trouwen is erg kostbaar en scheiden nog kostbaarder..
  Daar zou je m.i. vooraf rekening mee moeten houden.
  Het komt nl. relatief vaak voor en kost de maatschappij ook veel geld.

  Al Bundy bleef dan nog mopperend bij zijn vrouw..


  ⚠️ Meld

 2. Gat in de markt Hans, ga je trouwen sluit een scheidingsverzkering af.Hoe jonger je trouwt hoe lager de verzekeringspremie.
  Hoe we het doen met uitbetaling als je niet gaat scheiden?? Ach ja een brandverzekering betaald ook alleen maar uit bij brand.


  ⚠️ Meld

 3. Bloed commercieel natuurlijk zo’n huwelijksbeurs.
  Alsof de ‘mooiste dag van je leven’ alleen goed is als je er een dure chique bende van maakt…  ⚠️ Meld

 4. Bloed commercieel natuurlijk zo’n huwelijksbeurs.
  Alsof de ‘mooiste dag van je leven’ alleen goed is als je er een dure chique bende van maakt…

  Het is natuurlijk wat je er zelf van maakt. De ondernemer haakt hier natuurlijk graag bij aan en prijst zijn/haar diensten aan.


  ⚠️ Meld

 5. Hoe we het doen met uitbetaling als je niet gaat scheiden?? Ach ja een brandverzekering betaald ook alleen maar uit bij brand.
  Door buurtbewoner, op 10 oktober 2009 om 23:16

  Bij risico op de vingers getikt te worden wegens te veel off topic…

  Op zich is zo’n verzekering nog niet eens zo’n slecht idee! Als je ziet dat je je in sommige landen kunt verzekeringen tegen verkeersboetes.
  Echter, het is natuurlijk volstrekt normaal dat een verzekering alleen betaalT wanneer datgene waar je je tegen verzekert je overkomt!
  We zijn met zijn allen veel te veel gewend geraakt aan de ziektekostenverzekering….wat natuurlijk een farce is! Betalen voor kosten die toch gemaakt gaan worden…dat is geen verzekering…dat is belasting!
  Normaal gezien verzeker je je voor een minimaal bedrag in verhouding tot een eventueel (wat je nooit hoopt) uit te keren bedrag.

  Overigens is het ook niet normaal wat een trouwerij kost. Wat een enorme geld plukkerij zeg! En dat allemaal omdat mensen er koste wat kost de mooiste dag van hun leven van willen maken.


  ⚠️ Meld

 6. ach ja plantje, wat kost een trouwerij, het is net wat je zelf wil.
  Maar tegenwoordig moet het groter dan de bruiloft van …. vul zelf maar in.
  Je kunt het zo duur maken als je zelf wil. Maar er zijn mensen die er zelfs een lening voor afsluiten, hopelijk niet bij Dirk S.


  ⚠️ Meld

Reageer