Muzikidz en Showkidz bij Jubal Zwolle

Zwolle – In november start Showband Jubal Zwolle met een nieuwe cursus Muzikidz en Showkidz in het clubgebouw aan de Geert Grootestraat 1 in Zwolle. 40 weken lang krijgen de ‘kidz’ les op het gebied van muziek of show.

Muzikidz is gratis en bedoeld voor kinderen van 9 en 10 jaar. Showkidz is voor kinderen van 7 tot 12 jaar en er wordt een vergoeding gevraagd van €40,-. Een team van professionele leerkrachten en enthousiaste leden geeft uw kind les in de grondbeginselen van de muziek en laat vele aspecten van muziek de revue passeren. De cursus Muzikidz bestaat uit twee fasen van twintig lessen. In de eerste fase maken de kinderen in groepsverband kennis met muziek in al haar facetten. In de tweede fase start uw kind met het leren spelen op een instrument naar keuze. De muzikidz starten begin november en hebben elke dinsdagavond les van 18.00 uur tot 19.00 uur.

Showkidz

Deze cursus leert jongens en meisjes op een uitdagende manier de basisprincipes van ritmiek, dans, vlag en andere materialen. De cursus bestaat uit vier periodes. In elke periode komen de verschillende basisprincipes aan bod. De showkidz starten op 9 november en hebben elke maandagavond van 18.00 uur tot 18.45 uur les.

AanmeldenU kunt uw kind nu opgeven voor één van de cursussen. Voor de cursus Muzikidz bij voorkeur per mail, naar info@muzikidz.nl, of telefonisch bij Rita: 06-26760781 (na 17.00 uur). Voor Showkidz kunt u uw kind aanmelden bij René van der Weide: 06-28557187 (na 18.00 uur). Kijk voor meer informatie op de website van Jubal: http://www.jubalzwolle.nl/.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer