Zwolle Culinair biedt nu nog meer

Zwolle – Daar gaan ze dan! Zwolle Culinair verhuist van de Broerenkerk naar de `boulevard` van het Deltion College. Na tien jaar Proefdagen Zwolle en vijf jaar Zwolle Culinair wordt de Broerenkerk vaarwel gezegd. Anders, dat zeker, nét niet in de binnenstad maar wel héél dicht erbij! De nieuwe campus van het Deltion College biedt het evenement de mogelijkheid om te groeien. Koks van gerenommeerde restaurants uit Zwolle en omgeving maken zich op voor een nieuwe uitdaging.

Een groei mogelijkheid is dat er nu al meer restaurants deelnemen die ieder meer ruimte ter beschikking hebben. “ Een lang gekoesterde wens” aldus Ton Kolman. Dit jaar zijn er maar liefst 21 deelnemende restaurants die ieder hun eigen specialiteiten presenteren en laten proeven. Ook zijn er nog 10 horeca gerelateerde bedrijven met wijnen, koffie, kaasspecialiteiten, chocolade, patisserie, vis en keukeninrichting. Zij en de deelnemende restaurants zullen zich culinair weer van hun beste kant laten zien en zorgen voor een gezellig en sfeervol evenement. De verhuizing naar het Deltion College is voor Zwolle Culinair een nieuwe kans om uit te groeien tot een nog groter en mooier evenement.  

Ook biedt deze editie van Zwolle Culinair enkele verrassingselementen, met gasten en topkoks uit het buitenland die diverse kookdemonstraties geven, gerechtjes gaan jureren en muzikale optredens verzorgen. Verder zijn er kook clinics en visrecepten wedstrijden op zaterdag en zondag.

Vrijdag 23 oktober opent Zwolle Culinair met zoals gebruikelijk de overhandiging van de cheque voor het goede doel. De organisatie heeft dit jaar gekozen voor: Het autismehuis in Zwolle (www.autismehuis.nl.) De organisatie kijkt met spanning uit naar het in een nieuw jasje gestoken Zwolle Culinair. Samen met het Deltion College hebben zij voor ogen er enthousiast voor te gaan en er net als in de Broerenkerk een prachtig en smaakvol evenement van te maken. Kijk voor meer informatie op: www.zwolleculinair.nl  

Artikel delen:

Reageer