Solarboat Team N-Gain maakt powered boat

Zwolle – De herfst is een feit: het watersportseizoen is bijna ten einde. Solarboat Team N-Gain is echter flink aan het klussen aan hun inzending voor de derde editie van de World Cup Solar Powered Boats 2010. In juli 2010 zullen 5 “doen-denkers” de challenge aangaan.

Inmiddels is het team al menig keer bij elkaar geweest, zijn er diners bereid en is er menig kop koffie gedronken. Vele mails, telefoontjes en discussies zijn de revue gepasseerd en ook zijn imiddels diverse sponsoren benaderd. Er is een begin gemaakt met het rompontwerp en verschillende tests zijn inmiddels uitgevoerd. Kortom een begin is gemaakt… En stiekem misschien al wel meer dan dat. "Wij zitten er inmiddels alweer helemaal in en hebben er super veel zin in! Bent u benieuwd naar het team en de voortgang van haar ontdekkingstocht, neem dan een kijkje op onze website: www.n-gain.nl".

"Na menig maaltijd, borrel uur, telefonisch overleg en de ontwikkeling van een acceptabele planning was het in augustus eindelijk zo ver, Solarboat Team N-Gain is een feit. Met oude bekende en nieuwe gezichten heeft projectleider Ruben van der Kaaden zijn team wederom compleet.

Na twee edities Final6 staat van der Kaaden nu met N-Gain aan de start van de World Cup Solar Powered Boats 2010. Geen gemakkelijke keus om opnieuw van “scratch” te beginnen, maar soms kruipt het bloed waar het niet gaan kan. Het team heeft de afgelopen weken niet stil gezeten. Een logo is ontwikkeld en het onderzoek is begonnen. Omdat technische ontwikkeling nooit stil staat is dit wellicht de meest kritieke fase van het project, visie is nodig om de juiste keuzes te maken."

Ons Motto:  

“Er zullen nooit nieuwe oceanen ontdekt worden als men de kust niet uit het oog durft te verliezen”  

Wist u dat…

 

N-Gain verschillende betekenissen heeft?

·         Hoop (Hindi)

·         Naam van een stad in Ghana

·         Naam van een radio programma in Mumbai

·         Naam van een Solarboat Team 

Maar ook Energy-Gain, Energie winst oftewel Energie winnen uit de zon.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Succes!
    Hej hardstikke gaaf dat jullie weer mee doen. ik ben benieuwd hoe jullie het aan gaan pakken. misschien kunnen we dit jaar nog wat aan elkaar hebben en anders tot ziens in friesland alvast!

    met vriendelijke groeten,

    solarteam windesheim!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.