GroenLinks/DeGroenen heel tevreden met leenbuggy’s

Zwolle – GroenLinks/DeGroenen is heel tevreden met de nieuwe leenbuggy’s die in de fietsenstalling aan de Pletterstraat komen. Dit is een goede manier om het voor ouders van jonge kinderen eenvoudiger te maken om zonder auto naar de stad te gaan. In de leenbuggy kunnen zij hun kind prima verder vervoeren.

Veel van dit soort schijnbaar kleine initiatieven samen zullen stimulerend werken op het fietsgebruik in de stad. GroenLinks/DeGroenen prijst de wethouder dat hij het idee van de leenbuggy’s dat onze fractie vorig jaar inbracht heeft overgenomen. En wij hopen dat er nog veel meer van dergelijke praktische en goed uitvoerbare tips uit de stad komen. Aldus Anneke Nusselder namens fractie GroenLinks/DeGroenen.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. En wat dacht je van rolstoelen,net als het systeem in ziekenhuizen.
    In de parkeergarages en dan borg betalen.Hoeven er maar een paar te zijn,maar als ik oudere mensen die toch over het algemeen met een kleinere auto rijden zie martelen met het in en uitpakken van een rolstoel heb ik daar wel eens aan gedacht..het houdt veel ouderen tegen om even samen te gaan.Je haalt ze dan wat uit hun isolement waar zoveel over gepraat wordt maar nog te weinig aan gedaan


    ⚠️ Meld

Reageer