‘De smartlap staat centraal tijdens CaféSmart’

Zwolle – Op zondag 1 november 2009 van 16.00 tot 20.00 uur organiseert de HESZ (Horeca Evenementen Stichting Zwolle) CaféSmart in de Zwolse binnenstad. In diverse cafés zal het levenslied of de smartlap centraal staan door middel van optredens van diverse artiesten.

CaféSmart vindt plaats in diverse cafés in de Zwolse binnenstad. Het is alweer de zevende editie van dit evenement wat de HESZ jaarlijks organiseert. Verschillende artiesten zullen het levenslied ten gehore brengen bij de deelnemende cafés. Wederom is de verwachting dat het evenement druk bezocht zal worden mede omdat CaféSmart samenvalt met een koopzondag in de binnenstad. De toegang tot de deelnemende cafés is gratis.

Artiesten tijdens CaféSmart

Meer informatie over de deelnemende cafés en de artiesten is te vinden op de website van de HESZ op www.hesz.nl.

HESZ

De HESZ (Horeca Evenementen Stichting Zwolle) organiseert jaarlijks ongeveer 13 evenementen in samenwerking met de Zwolse horeca. Door een financiële bijdrage van de horeca zelf is het mogelijk om veel van deze evenementen kosteloos aan het publiek aan te bieden. Meer informatie over de HESZ is te vinden op www.hesz.nl.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer