Onderzoek naar onregelmatigheden op Windesheim

Zwolle – Dinsdag 13 oktober jl. heeft bij Windesheim een onderzoek plaatsgevonden door de FIOD-ECD naar onregelmatigheden die mogelijk zouden zijn  gepleegd door een medewerker van Windesheim.

Windesheim heeft alle medewerking verleend aan het onderzoek. Aangezien Windesheim mogelijk gedupeerd is, is in samenwerking met haar accountant onmiddellijk een eigen intern onderzoek gestart. Hangende het onderzoek is de betreffende medewerker van Windesheim op non-actief gesteld. Het College van Bestuur wacht de resultaten van beide onderzoeken af alvorens definitieve maatregelen te nemen.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Windesheim voor tonnen opgelicht
  door Caspar vanOirschot. donderdag 15 oktober 2009 | 17:52 | Laatst bijgewerkt op: donderdag 15 oktober 2009 | 17:56

  Tekstgrootte
  ZWOLLE – De fiscale opsporingsdienst FIOD-ECD heeft donderdag en dinsdag twee mensen opgepakt op verdenking van oplichting van Hogeschool Windesheim.

  Het duo zou over een periode van negen jaar minimaal enkele honderduizenden euro’s achterover gedrukt hebben door valse facturen in te dienen bij de school


  ⚠️ Meld

 2. @rutger,
  wat n galgehumor
  Door bobby, op 15 oktober 2009 om 20:17

  Zo erg is het grapje nou ook weer niet… Ik vind het meer een kwestie van het glas als halfvol zien! 😀

  Ze hebben verdachten opgepakt en dat is toch het belangrijkste?


  ⚠️ Meld

 3. Is best te doen hoor van Wognum naar Zwolle, alleen gaan de laatste twee jaar er wel in hakken als je met je reuma de koppeling moet intrappen.


  ⚠️ Meld

Reageer