Meld uw debat aan voor de online Verkiezingskalender

Zwolle – Op www.gemeenteraadzwolle.nl wordt vanaf volgende week een Zwolse Verkiezingskalender bijgehouden. In deze Verkiezingskalender worden alle debatten en andere belangrijke bijeenkomsten bijgehouden die betrekking hebben op de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart 2010.

Vanuit de stad komen er nu al veel meldingen binnen van organisaties en instellingen die in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen (januari tot en met begin maart 2010) een debat of een andere bijeenkomst willen organiseren. Met de Verkiezingskalender is in één oogopslag te zien op welke data er al belangrijke bijeenkomsten zijn gepland. Zo wordt geprobeerd te voorkomen dat er straks te veel verschillende debatten op een avond worden georganiseerd.  

Organisaties en instellingen kunnen hun debatten en andere bijeenkomsten melden bij de raadsgriffie@zwolle.nl of tel. (038) 498 21 81. De raadsgriffie faciliteert alleen in het bijhouden van de Verkiezingskalender. Organisaties blijven zelf verantwoordelijk voor de organisatie (deelnemers uitnodigen, locatie vastleggen en de communicatie).

Artikel delen:
Reacties 3
 1. @ Bobby.

  Gelukkig heeft iedereen het recht om de keuze te maken wat men aanspreekt.
  Maar toch vraag ik mij af waarom de keuze LWL.Zijn het de veelbesproken koude potten die uitgebreid op dat forum besroken wordt?Kan ook nog zijn dat de onzichtbare man in Cairo het ei van Columbus brengt,
  Verder kan ik weinig tot niets inhoudelijk iets vinden waar ik mijn stem aan zou willen geven.
  Ben benieuwd of ik daadwerkelijk iets mis en of jij me daar meer over kunt vertellen.


  ⚠️ Meld

Reageer