Trainers van De Pelikaan in het nieuw

Zwolle – De Pelikaan-verenigingen zijn nu twee jaar bezig om op sportpark De Pelikaan in Zwolle het sporten te stimuleren door vernieuwend sportaanbod te ontwikkelen en uit te voeren. Dit gaat naar volle tevredenheid van verenigingen en NOC*NSF.

pelikaan.jpg

Om aan deze doelstelling te voldoen heeft de Pelikaan in de stichting eigen professionele trainers alsook studenten van Zwolse onderwijs-instellingen Landstede en Calo tot haar beschikking die verantwoordelijk zijn voor voorbereiding, uitvoering en evaluatie van het vernieuwend sportaanbod en daarmee samenhangende activiteiten. Deze trainers en studenten van De Pelikaan zijn onlangs voorzien van uniforme Craft kleding. De Pelikaan zocht een vooraanstaand kledingmerk dat in blauw-witte Zwolse Pelikaan kleuren kwalitatief goede kleding kon bieden. Na een rondgang bij verschillende sportzaken is gekozen voor het kledingmerk Craft. "SportswearOnline heeft ons dan ook voorzien van kledingpakketten die wij het hele jaar kunnen gebruiken. Wij lopen er nu prachtig bij”, aldus Diederik Meijntjes namens De Pelikaan.

Namens X-tend BV/Craft Benelux gevestigd in Zwolle, was General Manager Johan Neperus onlangs op De Pelikaan om de kledingpakketten namens SportswearOnline officieel te overhandigen. “De doelstelling die De Pelikaan heeft met haar sportontwikkeling spreekt mij erg aan. Vooral de verschillende doelgroepen waarvoor zij een breed sportaanbod brengen alsook de beachsporten waarmee zij flink aan de weg timmeren. Toen ik met Diederik Meijntjes van De Pelikaan in contact kwam en hij mij vertelde over zijn plannen heb ik daar direct mijn medewerking aan verleent”.

Artikel delen:

Reageer