Geen treinen tussen Zwolle en Meppel

Zwolle – Op last van de politie rijden er vanaf zondagavond 21.00 uur tussen Zwolle en Meppel geen treinen.

De website van de NS meldt dat de extra reistijd meer dan 60 minuten is. Het is nu nog niet bekend wat er aan de hand is en hoe lang dit duurt.

Inmiddels is bekend dat ter hoogte van Staphort bij een spoorbrug een incident heeft plaatsgevonden met een persoon / voertuig. Meer is nu nog niet bekend.

Artikel delen:
Reacties 10
  1. Personeel van de NS in die trein heeft het idee gehad dat er iets geraakt was. Vervolgens zijn ze met alle toeters en bellen gaan zoeken, brandweer en duikers en alles erbij. Niks gevonden, ook geen schade/bloedvlekken op de trein.

    Dat is het verhaal wat ik tegen twaalven op ’t station hoorde.


    ⚠️ Meld

  2. Hulpdiensten hebben zondagavond in Staphorst een zoekactie op touw gezet naar een mogelijk slachtoffer van een aanrijding met een trein.

    Een machinist van de trein van Zwolle naar Groningen meldde dat hij op het spoorwegviaduct over de Hoogeveenschevaart iets had geraakt. De politie startte direct een grote zoekactie. Het spoor werd afgezocht en duikers van de brandweer zochten in het water naar een mogelijk slachtoffer. Er werd niemand gevonden. Het is onduidelijk wat de trein heeft geraakt. De trein moest voor controle terug naar Zwolle    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.