Hannah Lasonder tourt met Continentals door Europa

Zwolle – De Young Continentals trekken met eigentijdse muziek, zang en dans door heel Europa om spetterende concerten te geven. Zaterdag 24 oktober om 19.30 uur wordt er ook in de voormalige Deltion schoolgebouw aan de Blaloweg 3, ingang Buitengasthuisstraat, tegenover de WRZV-hal Zwolle, een concert gegeven door deze groep energieke en enthousiaste tieners. Onder de teenagers is ook de 14-jarige Zwolse Hannah Lasonder.

continentals.jpg

Met een bruisende show, een heldere boodschap en aanstekelijke passie brengen zij het verrassende programma “SOS!” De “Young Continentals” is de tienertak van de wereldberoemde Continental Singers. Met hun enthousiaste optredens, moderne choreografieën en professionele shows zijn de Continentals, Young Continentals en Continental Kids een voorbeeld voor menig gospel-, tiener- of kinderkoor. Met het programma “SOS” willen de jongeren duidelijk maken dat het in een wereld waar zoveel aan de jongeren wordt getrokken belangrijk is dat je weet vol te houden. Het kennen van God geeft daarbij nieuwe kansen en de kracht om vol te houden. “SOS” staat voor “Signs Of Salvation”; het programma is een zoektocht naar al die mooie dingen in het leven die bewijzen dat er alle reden tot hoop is! De deelnemers zijn door audities geselecteerd en hebben het avondvullende programma tijdens een oefenperiode ingestudeerd. Allen geven hun vakantie op voor deze tournee!

Dit jaar worden 4 groepen getraind met het SOS-programma, dat wordt uitgevoerd in Duitsland, Polen, Frankrijk, Zwitserland, Denemarken en Nederland. Daarnaast zijn er tienergroepen actief in Amerika, Hongarije, Roemenië en Zuid-Amerika.

Een optreden van de Young Continentals is niet alleen bestemd voor tieners, maar voor iedereen die van muziek, dans en jeugdig enthousiasme houdt.
De groep die een concert zal geven in Zwolle zal bestaan uit zo’n 20 door auditie geselecteerde kinderen.   Hannah Lasonder 14 jaar uit Zwolle doet ook mee. Het repertoire is zeer divers: van het vrolijke “Love Is A Beautiful Thing”, het stemmige en krachtige “Be Glorified”, de moderne hiphoppop van “Forgive Me” en het themalied “Signs Of Salvation”. Alle songs maken het mogelijk om deze avond een “life changing experience” te ondergaan!

Zaterdag 24 oktober 19.30 uur 

Deltion school gebouw (tegenover WRZV hal)
Kaarten 10 euro en 5 euro t/m 12jaar
Reserveer :        
Jane Lasonder  038-7074028
Erna van de Grift   038-4201216

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Is dat dan in de oude MTS? Wat een vreemd gebouw voor een concert van deze groep. Hebben ze daar de mogelijkheden dan binnen om een concert te geven? Alleen hierom al zou ik wel willen kijken 😉


    ⚠️ Meld

Reageer