Nog kaarten voor laatste dagen Lego World

Zwolle – Het aftellen is begonnen! Aanstaande donderdag barst alweer de 9e editie van LEGO® WORLD los in IJsselhallen Zwolle. Van donderdag 22 tot en met dinsdag 27 oktober wordt de locatie omgetoverd tot een Lego paradijs waarbij kinderplezier centraal staat. Met prachtige bouwwerken, de gelegenheid om zelf te bouwen en een muzikale show met optredens van onder andere Ch!pz en Zirkus Zirkus, biedt Lego World een dagvullend programma voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Voor zondag 25, maandag 26 en dinsdag 27 oktober zijn nog kaarten verkrijgbaar. De overige dagen zijn inmiddels uitverkocht.

Lego World Zwolle

IJsselhallen Zwolle wordt omgetoverd tot een enorm Lego paradijs met spannende activiteiten, levensgrote bouwwerken, leuke thema’s en zo’n 5 miljoen (!) Lego stenen. Dit jaar kun je een kijkje nemen in een dierentuin vol met Lego dieren. Er is een grote T-rex te bewonderen, maar ook tijgers, luipaarden en krokodillen. Maar er is meer! Wil jij je eens een echte piraat voelen? Op Lego World is een groot piratenplein waar je kunt schatgraven en aan boord kunt stappen van een heel groot piratenschip! Voor de meisjes is er het thema Belville, waar meiden worden omgetoverd tot een echte prinses en je een kijkje kunt nemen in een prachtig prinsessenhuis. Ook kun je je hersens laten kraken met Lego Technic en je mooiste bouwwerk maken bij de bouwwedstrijden.

Daarnaast krijg je bouwtips van echte LEGO designers en van LEGO vereniging de Bouwsteen. Wil je even uitrusten van de vele activiteiten, ga dan naar de filmzaal om de nieuwste BIONICLE® film te kijken. Kortom, er is ontzettend veel te zien en te doen op LEGO WORLD!

LEGO WORLD PartyDe LEGO WORLD Party wordt net als voorgaande jaren weer een groot spektakel. Je kunt hier genieten van geweldige optredens van onder andere CH!PZ, HIT!, Zirkus Zirkus, Djuli en illusionistenduo Winfried & Angelique. Tijdens de LEGO WORLD Party kun je kijken naar een spectaculaire lasershow! 

LEGO WORLD geniet al jarenlang ongekende populariteit en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een enorm spektakel. Met 70.000 bezoekers behoort LEGO WORLD tot een van de grootste kinderevenementen van Nederland en het grootste LEGO spektakel ter wereld!

Openingstijden en kaartverkoop
LEGO WORLD is in de herfstvakantie geopend van donderdag 22 tot en met dinsdag 27 oktober tussen 10.00 en 17.00 uur. Kaarten kosten €17,50 (kinderen t/m 2 jaar gratis) en zijn alleen in de voorverkoop verkrijgbaar via
www.LEGOWORLD.nl en via de speelgoedwinkels van Intertoys.

Artikel delen:

Reageer