Delain sluit Novemberrain in Broerenkerk

Zwolle – Op 31 oktober geeft Delain een concert in de Broerenkerk. Na het eerste concert van Within Temptation in het kader van Novemberrain in 2001 komt een einde aan dit eigenzinnige festival in de Broerenkerk. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar via telefoonnummer: 038-4532660.

Niet alleen een hele serie Gothic- getinte concerten hebben daar plaatsgevonden, ook bijzondere programma’s zoals ‘Taal in beweging’, ‘Het diner van de lange tafels’ door de Librije i.s.m. kunstenaar Michiel van Bulck en een serie jeugdtheatervoorstellingen,  zoals ‘King Arthur en de ridders van de ronde tafel’, ‘Hoe overleef ik de brugklas’ en ‘Als je vader een held is’. Naast Within Temptation zijn er concerten geweest van Bettie Serveert, NOblues en heeft er een speciale editie van Plato’s popquiz plaatsgevonden. Zoals bekend zal in de zomer van 2010 de kerk voor het laatst beschikbaar zijn voor evenementen alvorens het overgaat in handen van boekhandel Waanders.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Zoals bekend zal in de zomer van 2010 de kerk voor het laatst beschikbaar zijn voor evenementen alvorens het overgaat in handen van boekhandel Waanders
  Ik zie uit naar het moment in 2010 dat het gebouw weer een waardige bestemming krijgt. de vele evenementen hebben het interieur van de kerk geen goed gedaan, de splinters hout hangen bij het eikenhouten koorbalustradehek naar beneden. En ook mis ik de bazuintjes die de beide engeltjes op het orgel in hun hand houden.


  ⚠️ Meld

 2. Ja goed hoor , en vervolgens is er helemaal geen locatie meer waar nog een beetje gefeest kan worden. Zwolle is en blijft een groot slaap dorp.:'(


  ⚠️ Meld

 3. zwollenaar je hebt gelijk zoveel geschikte locaties zijn er in zwolle niet op een feest te houden.
  @assendorper, wanneer worden de welog bezoekers uitgenodigd, op jou feestje, misschien kunnen we er een gehakballen competitie aan verbinden, er is in jou kerk toch een mooi gemeenschappelijke ruimte daarvoor, we nodigen iedere locale en attemse horeca uit om de gehakballen te laten proeven.


  ⚠️ Meld

 4. @buurtbewoner, we hebben daar wel een mooie gemeenschappelijke ruimte die geschikt is voor een feestje. Denk niet dat mijn mede-bewoners het op prijs stellen dat wij daar een feestje gaan houden. Moet zeggen dat ik daar zelf nooit zit. Al dat gezeur en geklaag van die oudjes en nieuwsgierig zijn ze ook :D:D.


  ⚠️ Meld

 5. 🙂 wist wel dat het door je medebewoners niet op prijs werd gesteld zo’n feestje. Ben er wel eens geweest bij een rommelmarkt, toen woonde Ton (helaas overleden) er. En gezien de toen al gemiddelde leeftijd.
  Maar toen jij over het feestje begon, kon ik niet laten om het over de gakballen competitie te beginnen


  ⚠️ Meld

Reageer