Ontdekkingstocht in de binnenstad van Zwolle

Zwolle – Ook deze herfst en winter kan de ontdekkingstocht “Het Geheim van Graaf Sassendonk” gespeeld worden. Deze maanden bieden een mooie entourage voor het spel. Zwolle Marketing heeft besloten de ontdekkingstocht door te laten gaan tot en met december. Op iedere woensdag en zaterdag kunnen kinderen op ontdekking in de binnenstad van Zwolle.

graaf_sassendonk.jpg

Tamara Toering: “We merken dat ook scholen interesse hebben in de educatieve en interactieve ontdekkingstocht. En de tocht blijft interessant voor kinderfeestjes. Daarom is gekozen voor voortzetting van de ontdekkingstocht tot en met december.” Met “Het Geheim van Graaf Sassendonk” gaan de  kids op ontdekkingsreis. Op speelse en uitdagende wijze leren zij meer over de historie van Zwolle. Zij krijgen een PDA, een mobiele telefoon en een digitale camera mee. Als de groepen de stad verkennen lopen ze tegen uitdagende opdrachten aan. Struinend door nauwe steegjes, langs donkere kelders en de mooie oude panden is het de bedoeling “Het Geheim van Graaf Sassendonk” te vinden.

Meedoen aan de ontdekkingstocht? Reserveer nu via 0900-1122375 (€1,-per gesprek).

Meedoen kan met de klas, maar ook individueel of samen met een broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje! Het Geheim van Graaf Sassendonk is ook leuk om te doen als verjaardagsfeestje. Kijk ook eens op  http://www.geheimvangraafsassendonk.nl/

Artikel delen:

Reageer