Open trainingen Sportacrobatiek Zwolle

Zwolle – WRZV Landstede Sportacrobatiek Zwolle organiseert binnenkort twee open trainingen. Sportacrobatiek Zwolle draagt de sportacrobatiek uit in al haar facetten in Zwolle en omgeving. Dat betekent zowel topsport als breedtesport. Voor de topsport is de vereniging nog op zoek naar bovenpartners voor enkele van haar teams : een senioren mix/heren paar, een senioren dames trio, 2 B lijn damesduos.

Er heerst een prettige sfeer tijdens de trainingen. Serieus en hard werken worden afgewisseld met veel plezier. Onder deskundige leiding van ervaren trainers en een choreografe wordt er gewerkt aan de tempo- en balansoefeningen. Belangstellenden voor het sporten bij sportacrobatiek Zwolle kunnen naar de open training komen donderdag 22 oktober tussen 17.00 en 20.00 uur of zaterdag 31 oktober tussen 09.00 en 12.00 uur. Adres : Assendorperdijk, gymzaal tussen nr. 112 en 116. Ouders zijn van harte welkom om tijdens de training te blijven kijken.

Voor meer informatie kunt u bellen met Karin van den Berg, tel 06-52717379, of een mail sturen naar info@sportacrobatiekzwolle.nl

Artikel delen:

Reageer